Smiley, imagine înduioșătoare cu fetița sa, chiar în timpul vacanței


Gina Pistol și Smiley au hotărât să plece alături de fetița lor și încă alte câteva vedete, într-o vacanță în Vietnam.


In articol:

Anul 2023 a avut un început de invidiat pentru Gina Pistol și Smiley. Cei doi, împreună cu fetița lor, și-au făcut bagajele și au plecat peste mări și țări.

Smiley este un tată împlinit

Vedetele se bucură de un sejur de lux, de liniște, relaxare și momente neprețuite în trei, de care profită la cote maxime, deoarece viețile profesionale din țară sunt destul de agitate pentru cei doi părinți.

Astfel că, cel care se bucură cât poate de fetele sale este Smiley. Și asta datorită faptului că în România, cântărețul trebuie să se împartă între cariera muzicală, televiziune și familie, clipele cu Josephine fiind cele mai împlinitoare. Respectivul lucru l-a demonstrat în vacanță, unde deja poate câștiga un premiu pentru ”cel mai bun tătic de fată”. Recent, Smiley a fost surprins ținându-se de mână cu micuța Josephine, pe aleile din resortul în stau.
Momentul magic a fost imortalizat chiar de partenera lui de viață, Gina Pistol.

Citește și: “Am uitat...” Gina Pistol, vacanță cu întâmplări neprevăzute! Ce problemă a întâmpinat iubita lui Smiley, în a doua zi petrecută în Vietnam

Smiley și fetița sa, imagine induioșătoare din vacanță

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Toată șatra lu’ papuc!” Smiley, fotografie de senzație la plajă alături de fiica sa

Amândoi se bucură de clipe de neuitat alături de Josephine, iar din imaginile postate de prezentatoare pe platformele de socializare, reiese faptul că seara trecută Josephine a fost cea care a pus stăpânire pe Smiley. Gina i-a însoțit la o plimbarea nocturnă, însă a rămas în spate, pentru a admira un adevărat moment de tată-fiică.

Citește și: “Vreau să am mai multă grijă de sufletul meu.” Gina Pistol, gânduri controversate în mediul online

Smiley și fetița sa, imagine induioșătoare din vacanță

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Nu dau de ei.” Gina Pistol, reacție după ce a devenit victima unei escrocherii. Vedeta dorește să acționeze în instanță împotriva lor

Totodată, nu este pentru prima oară când Smiley își ia în serios rolul de tată și își ajută fiica să descopere lumea. Recent, tot Gina i-a surprins ținându-se de mână, însă pe plajă, când fetița lor a intrat cu tatăl ei în apa albastră. Mai apoi, după plimbarea relaxantă în trei, când cel mai probabil Josephine a adormit, cei doi s-au relaxat pe terasă. Astfel că, Gina și Smiley au beneficiat din plin de momente de tandrețe, în liniște, bucurându-se de peisajul de poveste din jurul lor. 

”Uitați-vă la noi ce bronzați suntem. Cum ar fi să fim așa portocali?”, a spus Gina Pistol, pe Instagram, în timp ce, alături de artist, încerca un filtru al aplicației, amuzându-se teribil de rezultat.


Abonează-te pe

Citește și:

“Am uitat...” Gina Pistol, vacanță cu întâmplări neprevăzute! Ce problemă a întâmpinat iubita lui Smiley, în a doua zi petrecută în Vietnam

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

“Toată șatra lu’ papuc!” Smiley, fotografie de senzație la plajă alături de fiica sa

“Vreau să am mai multă grijă de sufletul meu.” Gina Pistol, gânduri controversate în mediul online

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta tradițională de Babka cu ciocolată, asemănătoare cu un cozonac!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri