Situație fără scăpare pentru Îlgaz

Situație fără scăpare pentru Îlgaz
Situație fără scăpare pentru Îlgaz

Momentele dramatice în uluitorul caz al miresei Ferda continuă să se succeadă cu repeziciune, și în această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2.

Îlgaz se va afla în fața unui adevăr care îl va bulversa peste măsură. Procurorul primește vestea că bunicul său ar putea fi implicat în uciderea lui Pars iar acum acesta trebuie să afle dacă acuzația asupra lui Merdan este întemeiată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În mod paradoxal, Îlgaz va trebui să înfrunte o altă situație neobișnuită, atunci când Yekta vine în fața acestuia pentru a-i oferi ”ajutorul” în găsirea ucigașului lui Pars.

Dacă va accepta Îlgaz ajutorul din partea controversatului avocat Yekta și ce nouă lovitură va primi procurorul, puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2. 

 Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Cine este Andreea Tonciu. „Noi nu aveam centrală, nou aveam apă caldă acolo, mă spălam la lighean, era casă naționalizată.”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Iubita lui Dinu Maxer, Magdalena Chihaia, construiește un imperiu în afaceri. Cu ce se ocupă atunci când nu este pe scenă

Cum ne sabotăm dragostea în relații. 7 motive pentru care majoritatea relațiilor eșuează

Incredibil cum arăta Mihaela de la „Casa iubirii” în urmă cu 12 ani! Fotografiile în care abia o recunoști pe câștigătoarea sezonului 2

Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul


Cookies