Sindy de la Survivor România sare la gâtul lui Sorin! "Sorin este slab pe traseu!"


Sindy a vorbit cu sinceritate despre evoluția lui Sorin de la Survivor România!


In articol:

O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2021 a adus o serie de discuții în ambele tabere, atât la Faimoși cât și la Războinici. După un joc de imuniate pierdut în fața Faimoșilor, membrii echipei Războinicilor au început să scoată “gheruțele” unii la alții.

Pentru că presiunea este mare pe concurenții din echipa celor de culoare albastră, au început să se facă noile strategii de votare în supoziția în care o să piardă jocul de imunitate în față Faimoșilor din nou.

Cum fiecare are frustrările lui, de cele mai multe ori din cauza pierderii punctelor pe traseu, concurenții încep să facă mai multe “bisericuțe” pentru a-și spune părerea despre celălalt.

Acest lucru s-a întâmplat pe plaja învăluita de apă turcoaz a Republicii Dominicane, între Sindy și Mellina.

Sindy și Mellina de la Survivor România au vorbit despre performanța slabă sportivă pe care o are Sorin!

Citeste si: Sorin a provocat-o pe Sindy de la Survivor România să spună de cine este îndrăgostită! “Te-ai mutat lângă Andrei, să dormi cu el... ca să-l faci gelos pe Marius!”

Citeste si: Tatăl lui Jador de la Survivor România a oferit detalii despre religia Faimosului!

Sindy: “Nu te supăra, dar Sorin este slab pe traseu! Si dacă ar fi că el să fie la traseu cu cei mai rapizi dintre toți băieții, nu are șanse, nu are cum să…”

Mellina: “Nu are timp să facă finalul!”

Sindy: “N-are timp chiar dacă este bun pe final, n-are timp să ajungă. Sau dacă câștigă… câștigă din noroc că pur și simplu s-a întâmplat..”

Mellina: “Îți înțeleg logica..”

Citeste si: Jador de la Survivor România simte presiunea votului de eliminare! „Simt răutate, simt că vor să plec acasă!”

Citeste si: Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România, atacuri dure la adresa Războinicilor! „Nu mi se pare etic și moral...”

Sindy: “Ăsta este punctul meu de vedere. Sorin chiar cred că are uneori noroc la final. Nu sunt eu rea, doar sunt realistă. Mă uit la om și văd.. chiar mă supăr când văd că noi cei care mergem rapid avem foarte mari șanse să ne accidentam și să ne rupem ceva pentru că vrem să dăm totul acolo pe traseu ca să câștigăm! Și unele persoane se gândesc… ce contează, o să merg mai încet că poate iau punct, poate nu. Așa că eu sunt norocos pe partea finală, tot timpul câștig! Și nu știu.. poate au ei în gândul lor, că ei câștigă pentru că ei sunt cei mai buni la partea finală.”, a comentat Sindy cu toată sinceritatea.

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este TIBI CLENCI, noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Semne ca esti intr-o relatie cu un narcisist

Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

DESCOPERĂ: Cine este THEO ROSE. Biografie: nume real, data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Semnele care îți spun că iubitul tău este psihopat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri