Simptomul de coronavirus care i-a speriat pe asistenți: „Parcă ar fi diavolul însuși”


O asistentă care se află în linia întâi în fața coronavirusului Covid-19 a povestit ce a observat la pacienții săi în ultimele săptămâni.


In articol:

Un cadru medical care a avut grijă de mai mulți pacienți infectați cu noul coronavirus a făcut declarații tulburătoare despre ceea ce a văzut în spital în ultimele zile.

Statele Unite ale Americii a devenit cea mai afectată țară de coronavirus, iar numărul celor infectați a trecut de 100000, iar Chelsey Earnest, care este cadru medical la un spital din Washington, a făcut mărturisiri în ceea ce privește observațiile sale din timpul consultațiilor.

Pe lângă simptomele vizibile pe care toți pacienții infectați cu Covid-19 le au, cadrul medical a mai observat un detaliu care i-a atras atenția și care a speriat-o.

„Este ceva ce am observat la toți pacienții. Cel mai important semn este că cei afectați au, cum ar fi … ochi alergici. Partea albă a ochiului nu este roșie. Este ca și cum ar avea o umbră roșie a ochilor la exteriorul ochilor. Am avut pacienți care aveau doar ochii roșii ca simptom pe care l-am observat și au mers la spital și au murit”, spune asistenta medicală, potrivit CNN.

Simptomul de coronavirus care i-a speriat pe asistenți: „Parcă ar fi diavolul însuși”
Simptomul de coronavirus care i-a speriat pe asistenți: „Parcă ar fi diavolul însuși”

În plus, aceasta și-a amintit și că a mers în camera unui pacient, a cărui stare de sănătate s-a deteriorat vizibil în numai câteva ore, după ce la început se simțea bine și nu avea nicio problemă vizibilă.

Citeste si: Ce facem ca să nu aducem coronavirusul în casă. Sfaturile medicului Mihai Craiu

Ce au observat asistenții în ultimele săptămâni

„Stătea în picioare și mânca bine. Nu avea niciun simptom. Semnele sale vitale erau stabile. Și la două dimineața ritmul respirator a ajuns la 30. Saturația de oxigen era mai mică de 80, era foarte rigid, avea fața roșie, ochii roșii, era într-o suferință vizibilă și am sunat la ambulanță să îl scoată”, a mai spus cadrul medical.

Citeste si: Dr. Adina Alberts prezintă cea mai simplă modalitate de sterilizare a alimentelor! ”Este cu baterii, o puteți avea în geantă”


„Parcă ar fi diavolul însuşi care intră în camerele lor şi îi chinuie”, mărturisește femeia.

Citeste si: Ministrul Educației: Vom anunța în scurt timp când reîncepe școala

Dacă ochii roșii erau primul semn vizibil, tusea seacă era indiciul care îi alerta pe asistenți. Ritmul respirator era foarte mare, saturația de oxigen devenea extrem de scăzută, astfel că aveau nevoie de un ventilator mecanic pentru a fi ajutați să respire.


Abonează-te pe

Citește și:

Mădălina vrea să părăsească “Puterea Dragostei”! “Plec acasă! M-am săturat să fiu amenințată!”

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Moș Nicolae 2020: Ce cadouri alegem pentru copii și adulți?

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6 - 12 decembrie 2020. Trei zodii, între ciocan și nicovală, sănătatea și cariera sunt în pericol

De ce să alegi intervenția de implant mamar la Swiss Clinics în această perioadă?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 6 decembrie 2020. Nativii zodiei Săgetător încep o relaţie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri