Simona Gherghe, în culmea fericirii! I s-a mărit familia: „Copiii sunt foarte încântați”


Fosta prezentatoare TV a dat vestea cea mare.


In articol:

De când a renunțat la viața de prezentatoare TV, viața Simonei Gherghe s-a schimbat radical. Vedeta are mai mult timp de petrecut alături de cei doi copii, Ana și Vlad, iar ultima ispravă i-a bucurat pe toți, de la mic la mare.

Educatoarea Anei a venit cu ideea de a dărui fiecărui copil de la grădiniță un pește, iar familia fetiței s-a mobilizat exemplar. Simona Gherghe și soțul său au decis să îi cumpere Anei un acvariu, iar de la un pește la cinci nu a fost decât un pas. Întreaga familie a participat la mărirea familiei, iar Simona a dezvăluit prin ce peripeții au trecut.

Citeste si: Simona Gherghe l-a arătat pentru prima dată pe fiul ei: „A doua minune”

Citeste si: Simona Gherghe a decis să-și vaccineze antigripal toată familia: ”E musai să-l facem”

Citeste si: Simona Gherghe a ajuns la capătul puterilor: "Sunt foarte frustrată, foarte obosită, nu-i ok să mă simt așa de Sărbători"

 

Simona Gherghe
Simona Gherghe

„Avem acvariu cu cinci peşti şi copiii sunt foarte încântaţi, mai ales Ana că îi hrăneşte, dar şi Vlad se uită la ei fascinat.

Totul a pornit de la o idee foarte drăguţă de la grădiniţă.
Simona Gherghe
Simona Gherghe

Doamna educatoare le-a dăruit copiilor un peştişor şi de aici toată nebunia să-i cumpărărm acvariu şi să-i cumpărăm alţi peşti. Sunt foarte drăguţi, avem jucărie'', a spus Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe
Simona Gherghe

Simona Gherghe a decis să-și vaccineze antigripal toată familia: ”E musai să-l facem”

Simona Gherghe este una dintre vedetele care militează pentru vaccinare.

Mamă a doi copii mici, Simona Gherghe a decis să-și imunizeze toată familia împotriva gripei.

Simona Gherghe are o fetiță de doi ani și un băiețel de 7 luni, iar vedeta tv spune că iarna trecută a trăit un coșmar de frică să nu facă gripă. Era însărcinată cu băiețelul, era epidemie de gripă, iar o prietenă îi povestise prin ce trăise cu fetița ei, bolnavă, în spital.

Așa că, după ce s-a documentat, și-a întrebat medicul de familie, Simona Gherghe a decis să-și vaccineze toată familia: de la mezinul Vlad, până la bunica, cea care are grijă de cei mici, când părinții sunt plecați.

”Cu doi copii mici de doi ani si jumătate și bebe de aproape 7 luni (așadar în grupe cu risc), nu-mi permit să depind de noroc! Toată lumea își va face vaccinul gripal, de la Vlad (vaccinul se face de la 6 luni în sus), până la mamaie. Și pentru Ana va fi simplu, pentru că există acum și varianta vaccinului, sub formă de spray nazal. O să-i placă mult! Deja i-am povestit, am pregătit-o, e gata să-l țină pe Vlăduc de mână, ca să nu-l doară.
De ce m-am speriat așa de tare după epidemia de anul trecut?

În primul rând, pentru că mi-e groază de gândul că ar trebui să fug la spital, cu copiii, la o febră mai mare și care nu cedează cu antitermice. Apoi pentru că, în cazul copiilor atât de mici, gripa poate veni la pachet cu bronsiolite, pneumonii sau otite. Complicații pe care niciun părinte nu și le dorește. Am întrebat medicul de familie și mi-a spus că e musai să-l facem!”, a scris Simona Gherghe pe blogul său, alături de date statistice și alte informații utile legate de gripă.


Abonează-te pe

Citește și:

Simona Gherghe l-a arătat pentru prima dată pe fiul ei: „A doua minune”

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Veste de ultimă oră despre Mirela Vaida. Ce se întâmplă cu vedeta de televiziune

Simona Gherghe, în lacrimi! Ce a putut să spună despre criminalul de la Caracal! ”Este înfiorător! Te gândești inevitabil la viața ta” EXCLUSIV

Simona Gherghe a decis să-și vaccineze antigripal toată familia: ”E musai să-l facem”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„La mine e mai greu”. Jador, dezvăluiri despre motivul pentru care nu își dorește să devină tată
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri