Simona Dumitrache, prima reacție după ce a văzut accidentarea lui Jador! "Am făcut 20 tensiune pe loc!"

Simona Dumitrache, prima reacție după ce a văzut accidentarea lui Jador!
Simona Dumitrache, prima reacție după ce a văzut accidentarea lui Jador! "Am făcut 20 tensiune pe loc!"

Survivor România 6 martie - Mama lui Jador a reacționat după ce și-a văzut băiatul pe mâna medicilor!

Emisiunea fenomen Survivor România 2021 a postului de televiziune Kanal D, urmărită de mililoane de România în fiecare minut, a dat o mulțime de emoții și tensiune pentru familia artistului Jador. Lacrimi și strigăte de durere a trebuit să îndure unul dintre cei mai votați concurenți din echipa Faimoșilor, de la Survivor România 2021.

Jador a suferit o accidentare gravă pe unul dintre traseele Mării Caraibelor.

După o perioadă în care au pierdut trei jocuri de imunitate consecutiv, membrii echipei Faimoșii au ajuns din nou la nominalizare. Aflat la startul traseului împreună cu Marius Crăciun, Jador și-a și accidentat piciorul după ce, recent, a precizat că are probleme grave de sănătate cu mușchii lui spinali.

Survivor România 6 martie- Simona Dumitrache, mama lui Jador a oferit primele declaratii dupa accidentarea artistului.

Citeste si: Jador a urlat de durere la Survivor România! "Mooooor! L-am rupt și plec acasă!"

Simona Dumitrache, mama artistului a reacționat imediat după ce a văzut emisiunea în care copilul ei își striga durerea și era dus pe brațe de către colegi și medic.

Am făcut 20 tensiune pe loc. Mi-a fost foarte rău, dar m-a întărit Dumnezeu.

Sper să nu i se întâmple ceva rău, pentru că este foarte greu. Nu știu cât este de bine, pentru că eu știu problema lui de sănătate, în schimb îl susțin cât pot, să-i dea Dumnezeu putere și să fie acolo cu el.”

Pentru că știe ce probleme mari de sănătate are fiul ei, Simona Dumitrache este permanent neliniştită.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Îl afectează în primul rând echipa. Vede că nu sunt uniți și cred că asta îl doare cel mai tare, că nu se pot înțelege ei între ei. Domnișoara care a intrat acum, Andreea Antonescu este fată. Eu nici nu mă așteptam. Nu aș avea nicio pretenție la fete să fie niște sportive, acolo trebuie să ai putere, iar ele au făcut muzică, nu sport , a precizat “Șefa lu’ Jador”  în urmă cu puțin timp.

Conflictele s-au ținut lanț pentru că artistul a ieșit din nou favoritul publicului. „ Să știți că am fost foarte emoționată la început( n.r- să îl știe pe Jador favoritul publicului), apoi îmi doream din suflet să iasă favorit...nu știu... nu vreau să dau nume. Voiam să iasă favorit ca să iasă conflictul ăsta dintre ei. Dar acum nu îmi mai doresc, pentru că trebuie să plece fete acasă și le elimină el (n.r-

Jador). Lumea nu îl susține că este Jador, cântăreț, ci pentru că e concurent la emisiunea asta. Cel mai mult m-a emoționat mesajul unui medic care mi-a spus că el asculta Beethoven când intră în sala de operație, iar acum ascultă Jador. Și mi-a zis că nu îi e rușine să o spună, pentru că este un copil extraordinar și îi dă energie la muncă”, a conchis Simona Dumitrache.

Aseară după ce Jador a fost dus în cortul medicului pentru a i se acordă îngrijiri medicale, acesta a simțit că mama lui o să fie extreme de îngrijorată. “Aoleu, dacă vede mama … plânge!”

Din cauza problemelor avute pe traseu, Jador nu a putut participa la consiliul pentru nominalizare.

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

 

 

 

 Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Jador dus cu ambulanța la spital! "Zi-le să îmi facă o endoscopie, domnul doctor! Vă rog!”

Adela Popescu, așa cum doar Radu Vâlcan o vede. Cum arată actrița în lenjerie provocatoare, după 3 copii FOTO

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Jador de la Survivor România are grave probleme de sănătate! "Mușchii mei spinali s-au cam dus…"

Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies