Simona Dumitrache, prima reacție după ce a văzut accidentarea lui Jador! "Am făcut 20 tensiune pe loc!"

Simona Dumitrache, prima reacție după ce a văzut accidentarea lui Jador!

Survivor România 6 martie - Mama lui Jador a reacționat după ce și-a văzut băiatul pe mâna medicilor!

Emisiunea fenomen Survivor România 2021 a postului de televiziune Kanal D, urmărită de mililoane de România în fiecare minut, a dat o mulțime de emoții și tensiune pentru familia artistului Jador. Lacrimi și strigăte de durere a trebuit să îndure unul dintre cei mai votați concurenți din echipa Faimoșilor, de la Survivor România 2021.

Jador a suferit o accidentare gravă pe unul dintre traseele Mării Caraibelor. După o perioadă în care au pierdut trei jocuri de imunitate consecutiv, membrii echipei Faimoșii au ajuns din nou la nominalizare. Aflat la startul traseului împreună cu Marius Crăciun, Jador și-a și accidentat piciorul după ce, recent, a precizat că are probleme grave de sănătate cu mușchii lui spinali.

Survivor România 6 martie- Simona Dumitrache, mama lui Jador a oferit primele declaratii dupa accidentarea artistului.

Citeste si: Jador a urlat de durere la Survivor România! "Mooooor! L-am rupt și plec acasă!"

Simona Dumitrache, mama artistului a reacționat imediat după ce a văzut emisiunea în care copilul ei își striga durerea și era dus pe brațe de către colegi și medic.

Am făcut 20 tensiune pe loc. Mi-a fost foarte rău, dar m-a întărit Dumnezeu.

Sper să nu i se întâmple ceva rău, pentru că este foarte greu. Nu știu cât este de bine, pentru că eu știu problema lui de sănătate, în schimb îl susțin cât pot, să-i dea Dumnezeu putere și să fie acolo cu el.”

Pentru că știe ce probleme mari de sănătate are fiul ei, Simona Dumitrache este permanent neliniştită.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

Îl afectează în primul rând echipa. Vede că nu sunt uniți și cred că asta îl doare cel mai tare, că nu se pot înțelege ei între ei. Domnișoara care a intrat acum, Andreea Antonescu este fată. Eu nici nu mă așteptam. Nu aș avea nicio pretenție la fete să fie niște sportive, acolo trebuie să ai putere, iar ele au făcut muzică, nu sport , a precizat “Șefa lu’ Jador”  în urmă cu puțin timp.

Conflictele s-au ținut lanț pentru că artistul a ieșit din nou favoritul publicului. „ Să știți că am fost foarte emoționată la început( n.r- să îl știe pe Jador favoritul publicului), apoi îmi doream din suflet să iasă favorit...nu știu... nu vreau să dau nume. Voiam să iasă favorit ca să iasă conflictul ăsta dintre ei. Dar acum nu îmi mai doresc, pentru că trebuie să plece fete acasă și le elimină el (n.r-

Jador). Lumea nu îl susține că este Jador, cântăreț, ci pentru că e concurent la emisiunea asta. Cel mai mult m-a emoționat mesajul unui medic care mi-a spus că el asculta Beethoven când intră în sala de operație, iar acum ascultă Jador. Și mi-a zis că nu îi e rușine să o spună, pentru că este un copil extraordinar și îi dă energie la muncă”, a conchis Simona Dumitrache.

Aseară după ce Jador a fost dus în cortul medicului pentru a i se acordă îngrijiri medicale, acesta a simțit că mama lui o să fie extreme de îngrijorată. “Aoleu, dacă vede mama … plânge!”

Din cauza problemelor avute pe traseu, Jador nu a putut participa la consiliul pentru nominalizare.

Citește și: Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

 

 

 

 Citește și:

Jador a urlat de durere la Survivor România! "Mooooor! L-am rupt și plec acasă!"

Jador dus cu ambulanța la spital! "Zi-le să îmi facă o endoscopie, domnul doctor! Vă rog!”

ego.ro Ce trebuie să adaugi neapărat în butoiul cu murături. Ingredientul special care le dă savoare

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cine este românul care a câștigat „America's Got Talent” și premiul de 1 milion de dolari

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies