Silviu Prigoană, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “Nu totul mi se cuvine!”


Omul de afaceri Silviu Prigoană vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 24 noiembrie, de la ora 23:15

Așa cum și-a obișnuit telespectatorii, Denise Rifai va pune acele întrebări menite să clarifice o sumedenie de subiecte apărute în presă de-a lungul timpului, și de această dată referitor la un personaj extrem de puternic din punct de vedere al imaginii publice.

Fondator al primei televiziuni de știri din România, businessman, fost deputat,  numele lui Silviu Prigoană  a fost în atenția publică și prin lungul șir de mariaje și divorțuri.

Viața nu l-a scutit de încercări majore, decesul primei soții și accidentul care i-a schimbat radical viața nu l-au descurajat, Silviu Prigoană  reușind să își construiască un adevărat imperiu.

Cu toate că viață personală a acestuia a ținut  multă vreme primele pagini ale tabloidelor, prin divorțurile repetate, în ultima perioadă, Silviu Prigoană a fost  foarte  rezervat în ceea ce privește aparițiile pe scena publică.

Silviu Prigoană
Silviu Prigoană invitat la 40 de intrebari cu Denise Rifai[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Divorțurile de Adriana Bahmuțeanu au fost doar pentru publicitate?”, „A fost gunoiul românilor șansa dumneavoastră de a face avere?”, „V-ați simțit complexat de handicapul dumneavoastră?”, „Sunteți un bărbat zgârcit?”, „De ce ați fost un escroc în politică?”  sunt doar câteva din cele 40 de întrebări adresate lui Silviu Prigoană, în ediția de marți seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

            

 Nu pierdeți, marți, 24 noiembrie, de la 23:15, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, un interviu revelator despre un personaj public extrem de interesant, cu o poveste de viață incredibilă, Silviu Prigoană.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Horoscop rune 18 - 24 octombrie 2021. O zodie poate primi o cerere în căsătorie!

Ambulanța chemată de URGENȚĂ acasă la Gabriela Cristea! Are COVID!

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

RALUKA: Cine este celebra artistă. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

DESCOPERĂ: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities – 16 octombrie 2021. Cum au arătat concurentele în gala concept „Sport Couture”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri