Silviu Biriș vrea să se recăsătorească! Ce planuri de viitor are acesta: „A trimis Dumnezeu pe cineva în viața mea”


Actorul iubește din nou, după 5 ani de la divorțul de Irina Cornișteanu!


In articol:

Silviu Biriș și Irina Cornișteanu au divorțat în anul 2016, iar vesta a uimit pe toată lumea fiindcă cei doi păreau că se înțeleg de minune și că nu există probleme în relația lor de cuplu. I-au trebuit cinci ani să iubească din nou și să decidă să treacă la pasul următor, dar iată că rabdarea a luat sfârșit și acum este mai pregătit ca niciodată să înceapă un nou capitol în viață.

Actorul de la Teatrul Național din București și absolvent al Facultății de Teologie s-a îndrăgostit și nu exclude ca în viitorul apropiat să se recăsătoarească.

Citeste si: Alexandra Chitoșcă a pierdut o sarcină în trecut! Tânăra vrea să devină mămică după divorțul de Sebastian

Silviu Biriș vrea să se recăsătorească

Silviu Biriș vrea să se recăsătorească

[Sursa foto: Facebook]

După ce a devenit student al Universității Teologice Justinian Patriarhul, Secția Pastorală, Silviu Biriș a decis că poate este cazul să ia calea bisericii.

Pe lângă faptul că și-a găsit liniștea și pacea sufletească prin această cale, în viața lui s-a mai întâmplat un lucru minunat. La 48 de ani, Silviu Biriș iubește din nou și are chiar de gând să se recăsătorească.

„Admit că mă gândesc și la o posibilă căsătorie. Din nou. A trimis Dumnezeu pe cineva în viața mea și am decis să ascult și de cei mai bătrâni și mai înțelepți ca mine.

Nu știu în acest moment dacă va avea loc sau nu. Nu vă pot spune asta. Dar am decis să-i dau o șansă. Nu o includ în viața mea, dar nici nu o exclud. Suntem oameni și nu știm ce se va întâmpla cu viețile noastre!” , a declarat Silviu Biriș pentru  impact.ro.

Citeste si: Roger Waters s-a căsătorit pentru a cincea oară! Primele fotografii de la nunta celebrului artist

Silviu Biriș, de la actorie la preoție

După ce a absolvit Universitatea Teologică Justinian Patriarhul, Silviu Biriș a ținut predica la hramul Bisericii Sf. Ecaterina din București, lăcaș de cult care este paraclisul studenților teologi, iar după această experiență s-a gândit serios să renunțe la actorie. 

„Când m-am apropiat de credință, de Biserică? Au fost momente când am simțit nevoia de Dumnezeu în viața mea. Nopți nedormite, gânduri, căutam răspunsuri pentru neînțelegerile mele. Liniștea mi-am găsit-o   când mi-am dat seama că trebuie s-o caut în Cel de Sus. Încerc să mă fac plăcut lui Dumnezeu.

Ca mulți alții, am făcut greșeli mari în viață. Au fost momente când am simțit că sunt la pământ, am simțit nevoia de a fi mângâiat, să fiu iubit, cred că atunci am început să mă apropii de biserică” , declara, cu ceva timp în urmă, actorul pentru revista „Taifasuri”.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sensy de la „Bravo, ai stil! Celebrities” vrea să părăsească emisiunea: „S-a umplut paharul”

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Marius Crăciun și Georgiana de la Puterea dragostei, mai mult decât prieteni? Cum s-au afișat cei doi

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „M-aș înțelege cu...”

CITEȘTE: 6 Idei de mâncare sănătoasă la birou

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Rugăciune pentru a rămâne însărcinată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri