Silvia de la “Bravo, ai stil!”, apariţie şocantă la o gală de premiere. A purtat o rochie de mireasă…neagră. Şi ţinuta Elenei Gheorghe a atras toate privirile


Elena Gheorghe si Silvia Popescu, ţinute de senzaţie la Gala Elle. Uite cum s-au îmbrăcat vedetele.

Puzderie de vedete la Gala Elle Style Awards, eveniment găzduit, ca în fiecare an, de Palatul Parlamentului! Ei bine, cum era de aşteptat, divele care au păşit pe covorul roşu au purtat ţinute spectaculoase, all black, cu glitter, după cum a dictat dress code-ul.

Doua dintre cele mai interesante apariţii au fost, fără doar şi poate, Elena Gheorghe, care a purtat o rochie scurtă, superbă, de efect, semnată Ana Radu, şi Silvia, câştigătoarea primului sezon al supershow-ului "Bravo, ai stil", dar şi a trofeului "Bravo, ai stil! All Stars".

Originală şi cu o înclinaţie spre outfit-urile şocante, frumoasa vedetă nu a dezamăgit nici de această dată. Excentrica Silvia a purtat o rochie de mireasă neagră, cu voal, şi a atras toate privirile. Creaţia care-ţi face sângele să îngheţe i-a adus protagonistei noastre premiul pentru cea mai extravagantă ţinută.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Mircea N. Stoian e "profu' de comunicare"! Specialistul îţi spune care sunt cele şapte semne tăcute că vrea să se despartă de tine! Fii foarte atentă! KFETELE EXCLUSIV!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri