Silvia de la "Bravo, ai stil", acuzatii dure la adresa Iuliei Albu: "Cand am castigat a..." Ce a putut sa spuna


Silvia a câştigat pentru a doua oară "Bravo, ai stil!", cea de-a doua fiind All Stars, şi este tare mândră că a fost votată de un procent de peste 60 %.

Silvia Oana Popescu a mărturisit că jurata de la “Bravo, ai stil!“ nu o place, deoarece este invidioasă şi se oftică foarte mult. "Iulia Albu este frustrată, invidioasă şi ofticată. S-a şi văzut. Când a văzut că am câştigat, i-a căzut păunul  fix în gură", a mărturisit Silvia pentru cancan.ro.

 

Marea câştigătoarea de la „Bravo, ai stil! All Stars”, Silvia, a dorit să mulţumească tuturor celor care au susţinut-o pe tot parcursul sezonului patru, şi a mulţumit juraţilor nominalizându-i pe Maurice, Botezatu, Raluca, sărind-o intenţionat pe Iulia Albu.

 

 

"Vreau să mă înclin şi să îngenunchez în faţa celor de acasa. Dacă nu ar fi fost ei, nu aş fi fost aici. Vă mulţumesc mult!", a fost mesajul Silviei pentru public.

 

Apoi, Silvia s-a îndreptat către juraţi spunand: "Mulţumesc Maurice, Raluca şi Cătălin. Mulţumesc Ilinca, mulţumesc echipei Kanal D şi colegelor mele". Fără un cuvânt despre Iulia Albu, ca şi cum n-ar fi existat în juriu.

 

Dacă trei dintre juraţi au spus că Silvia merită să câştige titlul, Iulia Albu nu a dorit să nominalizeze, spunând doar atât: "Să câştige cea mai votată. Cea care nu va primi coroana (referindu-se la Iuliana) nu va fi învinsă"

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ramona Bădescu, fotografiată în Italia la prima plimbare cu bebeluşul ei! Vedeta a născut la aproape 51 de ani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri