„Și-a spart capul.” Fiica Danielei Gyorfi a fost agresată fizic de două colege

„Și-a spart capul.” Fiica Danielei Gyorfi a fost agresată fizic de două colege

Fiica Danielei Gyorfi a fost agresată la școală de două eleve, iar această situație neplăcută a afectat-o profund pe artistă și partenerul ei, George Tal.

Din păcate, liniștea lor familială a fost perturbată când fiica lor a devenit victima bullying-ului la școală și a fost chiar agresată fizic de către două colege. Pentru a proteja bunăstarea fiicei lor, Daniela Gyorfi a luat măsuri radicale și a decis să o mute la o altă școală.

Într-un mod dureros, artista a împărtășit experiența prin care a trecut fiica ei în instituția de învățământ în care a fost înscrisă anterior.

Citește și: Cine este Daniela Gyorfi. ”Nu am avut o copilărie despre care pot să spun că îmi amintesc cu multă plăcere.”

Fiica Danielei Gyorfi a fost bătută de două colege

Fiica Danielei Gyorfi a fost agresată la școală de două eleve, iar această experiență traumatizantă a afectat profund viața familiei.

Daniela Gyorfi și George Tal au o relație de peste 15 ani și, deși nu sunt căsătoriți, formează o familie alături de fiica lor, Maria, în vârstă de 12 ani.

Din păcate, fiica Danielei Gyorfi a devenit victima bullying-ului la școală, iar situația a escaladat până la punctul în care a fost bătută de două colege. Într-un alt incident, colegii au împins-o și a căzut, provocându-i o fractură craniană.

Conștientă de gravitatea situației, Daniela Gyorfi a intervenit și a decis să-și mute fiica la o altă școală pentru a o proteja. Vedeta a împărtășit public povestea, evidențiind impactul negativ al bullying-ului asupra copilului ei.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Legătura dintre Daniela Gyorfi și fiica sa este una puternică și plină de dragoste, iar vedeta este hotărâtă să o protejeze în orice situație. Când a aflat că fiica ei a fost victima unei agresiuni fizice și a necesitat internarea în spital, Daniela Gyorfi s-a simțit extrem de furioasă și indignată. În fața acestei situații grave, vedeta a luat măsuri rapide și decisive pentru a face tot posibilul să o protejeze pe fiica ei.

„A avut două eleve care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba. Patru ani de zile erau pe ea grămadă și nu a mai suportat. În clasa IV-a la început, la ora de sport s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital.

Copiii râdea”, a declarat Daniela Gyorfi, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Daniela Gyorfi, marcată de divorțul părinților

Copilăria Danielei Gyorfi a fost marcată de tristețe, mai ales din momentul în care părinții săi au divorțat când ea avea doar 11 ani. Artista nu a avut o relație apropiată cu tatăl său, însă această experiență dificilă a contribuit la dezvoltarea sa personală și a făcut-o mai puternică. Cu toate că nu a primit sprijinul și implicarea tatălui său, vedeta a reușit să-și ierte părintele și apreciază faptul că mama sa a avut curajul să ia decizia de a divorța.

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

„N-am avut tată, ca și alte familii, asta este. S-a întâmplat, nu s-au înțeles părinții. Mă bucur pentru mama că a luat o decizie foarte bună pentru ea, deși a fost greu, sunt convinsă că i-a fost foarte greu, dar a fost cel mai bine”, a mai spus artista.

Citește și: „Pe Florin Salam eu l-am dus prima data în televiziune" Ce mărturisește Daniela Gyorfi despre cântăreții de manele

 Citește și:

"Am căutat să mă reinventez, am căutat oameni care m-au dezamăgit. M-am gândit că dacă apar în revista Playboy, pozele vor fi un mare minus!" Daniela Gyorfi, povestea unei vedete

Cine este Alessandra Stoicescu. „Nu pretind altceva”

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies