Sfaturi și trucuri despre cum să porți cureaua


Cureaua poate reprezenta accesoriul care va face diferența în orice ținută. Însă stați cum o puteți asorta pentru ca ținuta să fie cu adevărat reușită?


In articol:

Aflați din rândurile următoare câteva sfaturi și trucuri cu privire la modul în care se poate purta o curea, cât mai corect cu putință. În plus, descoperiți și cu ce puteți asorta toate tipurile de curele, pentru a avea o ținută potrivită.

 

Sfaturi și trucuri despre cum să porți cureaua

Prin intermediul unei curele, ținuta poate să fie cu ușurință modelată. Fiecare persoană în parte deține anumite părți ale corpului pe care dorește să le evidențieze mai mult sau poate că nu sunt mulțumite în totalitate de acestea. Astfel, datorită unei curele, silueta va căpăta proporțiile estetice dorite, fiind integrată în diverse ținute cât mai inspirate.

În cazul în care aveți șolduri mai late sau vă doriți să vă puneți în evidență bustul generos, odată ce veți include în ținută o curea, aceasta vă va oferi toate aceste aspecte și vă va marca talia mult mai bine.

Un alt aspect important legat de curele, este reprezentat de faptul că fac parte din categoria accesoriilor care oferă ținutei un plus de stil.

Exact ca în cazul unei eșarfe, a unui ceas sau a unei genți, cureaua devine un element care ajută la crearea unui look care cu siguranță va atrage toate privirile. Indiferent de faptul că va deveni piesa centrală a ținutei sau va rămâne doar la stadiul de accesoriu care vine în completarea ținutei, cureaua îmbunătățește cu siguranță o ținută.

cu ce se asorteaza cureaua la femei

Citeste si: Cu ce asortăm culoarea roșu. Semnificație, ținute asortate, trenduri, vedete care poartă roșu. "Trendurile vin și trec, stilul fiecăruia, însă, este cu totul altceva, te naști cu el"

Trebuie să țineți cont totuși de momentul în care purtați cureaua, pentru a evita un efect de „talie dublă”. Se recomandă ca în cazul în care purtați pantaloni sau fuste, care au în croiul lor, talia joasă, să nu adăugați curea.

Exact cum am menționat anterior, cureaua ar trebui să completeze cu succes o ținută, exact ca un accesoriu, în niciun caz să o încarce. Prin urmare, nu se recomandă să adăugați o curea la anumite piese vestimentare care pot părea a fi proeminente, prin anumite elemente pe care le dețin, cum ar fi de exemplu, nasturii de la fuste.

Bineînțeles că aceste accesorii, curelele, se pot utiliza în diferite moduri și combinații, însă ar trebui totuși să se acorde atenție, dacă ne dorim să le utilizăm la anumite piese vestimentare. De exemplu, în cazul rochiilor de ocazie, mai ales la cele care au deja talia marcată prin diverse elemente aplicate, se recomandă să nu mai adăugăm și o curea. În schimb, dacă vă doriți să aveți totodată și o apariție de invidiat și care va atrage toate privirile, puteți opta pentru o rochie care va fi croită într-un mod diferit, la care veți putea adăuga o anumită curea, în funcție de alegerea făcută.

cu ce se asorteaza cureaua lata

Citeste si: Cu ce se asortează culoarea kaki. Ce trebuie să eviți atunci când porți kaki

 

Cu ce se asortează cureaua la femei

Cureaua subțire

În cazul în care ne dorim să purtăm o curea subțire, care are lățimea de aproximativ un deget, trebuie să știm că aceasta se potrivește doar în anumite cazuri. De exemplu, atunci când purtăm piese vestimentare largi, o curea subțire reprezintă alegerea potrivită, aceasta oferind un efect de subțiere al taliei. Iar dacă vă doriți ca talia să nu reprezinte un element atât de observat, puteți opta pentru adăugarea unei curele care să aibă aceeași culoare cu bluza sau fusta peste care o adăugați.

Cureaua medie

Atunci când vine vorba despre cureaua medie ca lățime, aceasta poate să reprezinte alegerea perfectă pentru ținutele relaxate, purtate zi de zi. Se poate asorta numai bine cu pantalonii de orice stil obișnuiți să purtați, dar și cu fuste. Acest model de curea este unul dintre cele care pot îndeplini cel mai bine funcția practică de accesoriu.

Cureaua lată

În momentul în care ne dorim să purtăm o curea lată, trebuie să știm înainte că aceasta este recunoscută prin simplul fapt că nu se potrivește întotdeauna în găicile regăsite la pantaloni, fiind mai degrabă potrivită pentru conceperea unor ținute feminine și puțin mai sofisticate. De obicei, curelele late se poartă imediat sub zona bustului pentru a crea un efect vizual modern. Se recomandă ca acestea să fie purtate de către persoanele care au o talie de viespe.

cu ce se asorteaza cureaua subtire

Citeste si: Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7


Abonează-te pe

Citește și:

Ce haine te avantajează dacă ești minionă. 10 articole vestimentare care te fac să pari mai înaltă

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

5 sfaturi despre cum să faci achiziții fashion în mod sustenabil

Cele mai cunoscute stiluri vestimentare pentru femei

Cum ne îmbrăcăm în funcție de zodii. Care este stilul vestimentar pentru fiecare nativ

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

TOP 5 accesorii cochete care nu trebuie să îți lipsească. Vor oferi un boost personalității tale

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri