Sfâșietor! Un băiețel de doar doi anişori a scăpat de la moarte după ce tatăl i-a spintecat mama, apoi și-a pus ștreangul de gât! E halucinant ce a urmat în casa groazei...


Un băiețel de doi ani a scăpat ca prin urechile acului din ghearele morții, după ce părinții lui au murit.


In articol:

Un caz cutremurător a avut loc în Ucraina. Un băiețel în vârstă de doi anișori a scăpat de moarte. O fracțiune de secundă, iar acum băiețelul nu ar mai fi existat.

Conform The Sun, băiețelul în vârstă de doi anișori a stat într-un apartament lângă părinții lui care au murit în moduri groaznice. Tatăl lui și-a măcelărit, la propriu, familia. Andriy Demyanchuk, în vârstă de 33 de ani, a luat un topor și și-a omorât soția, mama băiețelului în vârstă de doi ani, despicându-i capul în două.

Apoi, tabloul macabru a fost întregit de acțiunea tatălui de a-l spânzura pe micuțul lui. Bărbatul l-a luat în brațe și i-a pus ștreagul de gât, iar în momentul în care i-a dat drumul din mâini, copilului i-a alunecat gâtul prin frânghie și a scăpat cu viață. Tatăl lui s-a sinucis prin spânzurare. Copilul a fost atât de terifiat de tot ce s-a întâmplat în jurul lui, încât nu a scos niciun sunet și nu a plâns. Timp de două zile, a stat lângă cadavrele părinților lui.

Tatăl, Andriy Demyanchuk, mecanic de meserie, și-a atacat familia în apartamentul din Ucraina, Zaporizhia, din regiunea sudică Oblast. Fiind foarte gelos din fire, a suspectat-o că ar fi avut o relație extraconjugală cu un alt bărbat. Astfel că bărbatul a omorât-o pe soția lui, Olena Demyanchuck, în vârstă de 26 de ani.

Potrivit sursei citate, bărbatul a pus mâna pe un topor și a măcelărit-o în fața copilului lor, băiețelul de doi ani care a sfidat moartea. Băiețelul a fost găsit abia după ce rudele nu au mai putut să dea de părinți.

Martor: ”Stătea lângă cei doi părinți morți”

”Când polițiștii au intrat în apartament, au văzut-o pe mamă zăcând pe jos, în timp ce tatăl era spânzurat din tavan. Copilul terifiat stătea lângă cei doi părinți morți mâncând bucățele de pâine”, a povestit un martor.

Băiețelul în vârstă de doi anișori a fost dus de urgență la spital. Se afla în stare de șoc. Medicii au avut grijă de el. Conform Purtătorului de cuvânt al Poliției, Natalia Syvorashka, situația din familia lor se agravase, după ce bărbatul o acuzase pe soție că ar fi înșelat în repetate rânduri.

 


Citește și:

Ce beneficii pentru sănătate are mușețelul. Află totul aici!

Artista Silvana Rîciu a devenit mamă pentru a treia oară

Trucuri de utilizare a oglinzilor pentru ca spațiul să pară mai ușor și mai luminos

Câţi lei încasează Dana Budeanu din YouTube şi ce are de gând să facă din banii câştigaţi din Verdict. Planul incredibil al creatoarei de modă

Vremea de weekend, 26-27 septembrie 2020. Anunțul ANM: Vin ploile!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

De cât timp sunt împreună Livian și iubita lui, de fapt! Bianca va avea un șoc

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri