Serialul “Dragoste si secrete” cucereste Romania! Kanal D, lider de piata, in Prime Time, pe doua segmente de public


Serialul turcesc “Dragoste si secrete” cucereste, pe zi ce trece, tot mai multi fani, dovada stand cifrele de audienta inregistrate cu fiecare episod difuzat.

Ieri, Kanal D s-a pozitionat din nou, pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, in Prime Time, cu serialul “Dragoste si secrete”.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, in intervalul 20:00 – 23:15, Kanal D a fost lider de piata, atat la nivelul intregii tari, cat si in randul populatiei de la orase.

Miercuri, 29 iulie, Kanal D s-a clasat pe primul loc in audiente, cu 6,6% rating si 19,5% cota de piata, pe targetul National, si 6,1% rating si 17,9% cota de piata, pe targetul All Urban. Episodul difuzat aseara a fost urmarit, in medie, pe parcusul celor peste trei ore de difuzare, de peste un million (1.158.000) de telespectatori din intreaga tara.

Postul TV si-a mentinut pozitia in topul televiziunilor si in ceea ce priveste targetul Comercial, pozitionandu-se pe locul doi, cu 3,7% rating si 15,3% cota de piata.

In minutul de aur, atins la 21:48, aproape un million si jumatate (1.482.000) de fani urmareau serialul difuzat la Kanal D.

Serialul “Dragoste si secrete” cucereste Romania! Kanal D, lider de piata, in Prime Time, pe doua segmente de public


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri