Semnificatia secreta a voalului pe care l-a purtat Meghan Markle, proaspata sotie a printului Harry


Meghan Markle si printul Harry s-au casatorit ieri intr-o ceremonie care a fost urmarita de milioane de oameni din intreaga lume.

 

Meghan Markle a devenit ieri sotia printului Harry. Rochia si voalul purtat de proaspata Ducesa de Sussex au fost tinute in mare secret pana la aparitia de ieri a miresei la capela St. George.

 

Cum niciunul dintre membrii familiei regale nu are un cont personal pe retelele de socializare, tot ce vor ei sa comunice se face fie prin intermediul paginii oficiale Kensington Palace, care apartine lui William si Kate, Ducele si Ducesa de Cambridge, si lui Harry si Meghan, Ducele si Ducesa de Sussex, fie prin intermediul unei alte pagini apartinand familiei regale.

 

Kensington Palace a anuntat ieri ce a reprezentat voalul purtat de Meghan Markle, noua sotie a printului Harry. "Domnisoara Markle si-a exprimat dorinta de a avea toate cele 53 de tari membre ale Comunitatii Natiunilor cu ea de-a lungul ceremoniei. Waight Keller a creat un voal reprezentand flora specifica a fiecarei tari din Comunitatea Natiuinilor", au declarat ei. 

 

Comunitatea Natiunilor este o organizatie interguvernamentala din care fac parte 53 de state. 51 din ele au facut parte initial din Imperiul Britanic.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cum să faci clătite curcubeu? Reţeta simplă pe care trebuie neapărat să o încerci!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri