Semnele infidelității în cuplu! Cum iți dai seama că te înșală?


Infidelitatea apare din motive foarte variate, atât externe, cât și interne. Uneori se întâmplă din neajunsurile relației, uneori se întâmplă pentru că pur și simplu acesta este caracterul lui. De-a lungul anilor oamenii se schimbă, inclusiv valorile de viață ale acestora și pot apărea chiar și crize emoționale. Dacă apar situații de infidelitate de genul unei aventuri sporadice, acestea pot trece neobservate.


In articol:

Care sunt semnele infidelității în cuplu. Cum iți dai seama că te inșală! Infidelitatea apare din motive foarte variate, atât externe, cât și interne. Uneori se întâmplă din neajunsurile relației, uneori se întâmplă pentru că pur și simplu acesta este caracterul lui. De-a lungul anilor oamenii se schimbă, inclusiv valorile de viață ale acestora și pot apărea chiar și crize emoționale. Dacă apar situații de infidelitate de genul unei aventuri sporadice, acestea pot trece neobservate. Ce se întâmplă însă atunci când partenerul tău de viață construiește o relație de lunga durată cu o a treia persoană. Desi nu știi încă acest lucru, îl poți simți din schimbarea comportamentului lui față de tine. Iată care sunt semnele ce te pot face să înțelegi că te inseală:

Care sunt semnele infidelității în cuplu. Cum iți dai seama că te inșeală!
Care sunt semnele infidelității în cuplu. Cum iți dai seama că te inșeală!

Partenerul infidel începe să ceară mai mult timp pentru el

Dintr-o dată partenerul tău simte nevoia de mai multă intimitate și începe să ceară timp individual, pe care să îl petreacă în afara relației. Deja îi observi un comportament ciudat, în mod special când stă pe telefon, fiind mai retras față de tine. De asemenea, jobul îi devine brusc mai încărcat și trebuie să petreacă mai mult timp la muncă.

Citeste si: De ce se contrazic femeile cu bărbații. Ce spun studiile

Partenerul infidel devine mai interesat de aspectul său fizic decât o făcea înainte

Ți se pare ciudat felul în care devine mai atent la hainele pe care le îmbracă, dintr-o dată își face abonament la sală, este mult mai atent la aspectul corpului său și pare că vrea să devină o variantă îmbunătățită a sa.

Prietenii lui îi țin partea

Tu simți că ceva este în neregulă, dar nu prea reușești să iți dai seama ce anume. Întâlnirile cu gașca parcă nu mai sunt ce au fost și, de fiecare dată când partenerul infidel iți spune că este într-un loc anume, întotdeauna se găsește un prieten care să îi confirme povestea.

Primești cadouri de la partenerul infidel, din senin

Acest comportament apare în două situații. Ori nu vrea să te piardă și caută modalități de a te ține antrenată în continuare în relație, ori are sentimente de vinovăție cu privire la ceea ce iți face. Sentimentul de vină naște aproape mereu un comportament compensator.

Partenerul infidel nu te mai apreciază

Acest comportament apare atunci când nu te mai iubește și nici nu își mai dorește să continue relația cu tine. O luați încet, dar sigur pe o pantă a înjosirii, în care în fiecare zi are ceva de reproșat la adresa ta. Se retrage din relație încet dar sigur și investește tot mai mult în noua relație.       


Abonează-te pe

Citește și:

Cupluri de zodii care se ceartă non-stop! Compatibilitatea lor este minimă!

Imagini șocante! O vedetă din România cântărește cât un COPIL!

Mellina de la Survivor, dezvăluiri incredibile despre viaţa ei: "Am pilotat un avion"

Sorin Pușcașu din echipa Războinicilor i-a pus pe gânduri pe internauți. Ce detaliu au observat telespectatorii Survivor 2021?

Top 3 zodii care se îmbogățesc în luna februarie Ce spune zodiacul?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 23 ianuarie 2021! O zodie are probleme în familie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri