Semnele care tradeaza orice persoana infidela


Lipsa de interes, schimbare programului zilnic si bunavointa excesiva fata de persoanele singura se numara printre semnele care indica faptul ca partenerul insala, potrivit unui detectiv particular cu 36 de ani de experienta in deconspirarea infidelitatii.

Britanicul Anthony Smith este detectiv particular de mai bine de 36 de ani, in 2010 devenind vicepresedintele Asociatiei Internationale a Detectivilor Particular. Ei si-a petrecut ani din viata urmarind sotii infideli pe mai multe continente, motiv pentru care este in stare sa miroasa infidelitatea de la distanta.

Din experienta lui, el a descoperit ca toti partenerii infideli urmeaza un tipar prin care isi deconspira, de fapt, singuri aventurile amoroase, cel putin in fata unor parteneri care au spirit de observatie si stiu sa citeasca printre randuri.

In cei 36 de ani in care a urmarit soti si sotii care inselau, el a descoperit ca sunt cinci semne clare ale infidelitatii.

Semnul 1 al infidelitati - pierderea interesului si distantare
„Este trasatura cel mai des intalnita in cazuri de infidelitate. Daca simti ca partenerul si-a pierdut interesul fata de tine si fata de relatie, exista riscuri mari ca el sau ea sa calce stramb", scrie Anthony Smith, in Huffington Post. Acest lucru se intampla mai ales in relatiile de lunga durat sau in casnicii. Nu ai cum sa nu simti distantarea celui iubit.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri