Semne certe ca nu mai este atras de tine


Fiecare relatie incepe cu dragoste si pasiune, dar uneori lucrurile se schimba. Unii dintre parteneri isi pot pierde interesul pentru relatia lor si pentru persoana iubita.


In articol:

O perioadă lipsită de pasiune în dormitor n-ar avea de ce să te îngrijoreze, dar alte semne ar trebui să-ţi dea de gândit. Când partenerul  nu mai pare să fie deloc atras de tine, oricât de dureros ar fi, este important să observi ce anume s-a schimbat între voi. S-ar putea să mai existe o șansă de a reaprinde flacăra pasiunii înainte de a se stinge de tot. Exista semne care te pot ajuta sa observi daca partenerul tau si-a pierdut interesul pentru tine 

Află care sunt cele sase semne clare că nu mai este atras de tine 

Îţi vorbeşte altfel 

nu mai e interesat de tine

Nu mai e interesat de tine

[Sursa foto: Freepick]

Felul în care vorbește cu tine seamănă mai degrabă cu felul în care i se adresează unei rude sau unui prieten. Când începe să te trateze mai degrabă ca pe un coleg decât ca pe o soție sau o iubită, ar trebui să te îngrijorezi.  

Este mai tot timpul prea ocupat ca să îşi petreacă timpul cu tine 

cand nu mai da niciun semn

Este prea ocupat pentru tine

[Sursa foto: Freepick]

Sentimentul de dor şi cel de atracție fizică sunt strâns legate. Știi că un bărbat este atras de tine atunci când observi că este dependent de prezenta ta în viata lui.

Dacă a devenit rece în relația cu tine, acesta este un semn că a încetat să mai fie interesat de tine. Este posibil ca tot ceea ce faci să-l supere.

Când cineva este cu adevărat interesat de tine la nivel fizic, va trece cu vederea toate micile obiceiuri enervante pe care le ai. În cazul în care încetează să te mai considere atractiv, toate acele mici ciudăţenii devin din ce în ce mai enervante pentru partener . 

Nu iți mai face complimente 

divort

Divort

[Sursa foto: Freepick]

Un alt semn concludent este că nu mai încearcă să fie intim cu tine. Nu te mai atinge, nu te mai alintă şi nu iți mai adresează vorbe frumoase. S-a distanțat și susține că nu i-ai greșit cu nimic. Este posibil să-și fi pierdut interesul. 

Iți observă toate defectele fizice 

Dacă te-ai îngrășat, iar și el ține să-ţi repete acest lucru de fiecare dată când are ocazia, există posibilitatea să nu mai fie atât de îndrăgostit de tine. Poate nu te mai vede atrăgătoare dacă te-ai schimbat fizic sau nu mai ești ca atunci când v-ați întâlnit prima dată. 

Este îndoielnic. 

Nehotararea poate fi un semn ca si-a pierdut interesul. Mai ales daca devine confuz in ceea ce privește viitorul relației voastre si planurile pe care le faceți împreuna. 


Abonează-te pe

Citește și:

„Eu și Adi ne certăm grav”. Anca Serea și Adi Sînă au vorbit despre divorț. Ce se întâmplă în mariajul celor doi

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

„Mi-aș dori să mă căsătoresc”. Viviana Sposub, noi detalii despre nunta cu George Burcea! Ce planuri de viitor are vedeta

Ce se intampla intr-o casnicie atunci cand apare un copil

De ce unele cupluri trec peste infidelitate si altele nu


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri