Semne care-ti spun ca partenerul tau se gandeste la altcineva


De la un timp simti ca partenerul tau este distant si ca relatia voastra a devenit monotona? E posibil sa aiba o aventura...emotionala.

Mai exact, nu te insala la propriu, insa se gandeste la o alta femeie. Iata ce semne ar trebui sa-ti dea de gandit.

Nu-ti mai spune tot ce-l ingrijoreaza sau il macina

Obisnuia sa-ti spuna in fiecare zi tot ce se intampla cu el, ce-l ingrijoreaza sau ce-l nelinisteste, insa de la un timp este destul de tacut. Nu inseamna neaparat ca este mai putin comunicativ, ci ca nu mai atat de vorbaret cu tine. Insa, tot exista o persoana careia sa-i spuna ce are pe suflet.

Nu-ti mai impartaseste noutatile


Ajungi sa afli vesti bune care au legatura cu partenerul tau cu intarziere de la rudele lui, inaine ca el sa ti le impartaseasca inca de cand le-a primit? Si acesta ar putea fi un semn care sa-ti spuna ca sotul tau ar putea sa impartaseasca bucuriile cu o alta femeie.

Majoritatea timpului este ganditor

Iti tot repeta ca nu se intampla nimic cu el, insa cu toate astea observi ca in majoritatea timpului este ganditor sau visator? In plus, in cazul in care iti tot spune ca este plictisit si neimplinit, cel mai bine este sa porti o discutie serioasa cu el si sa-l rogi sa fie sincer cu tine. Numai asa, vei putea afla intr-adevar daca partenerul tau are sau nu o aventura emotionala.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Larisa Iordache s-a logodit! Cine este norocosul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri