Seda, la un pas de a fi prinsă

Seda, la un pas de a fi prinsă
Seda, la un pas de a fi prinsă

Astăzi, de la ora 17:45, în serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, Zeynep își amintește un indiciu important care ar putea conduce la găsirea persoanei care a săvârșit accidentul în care Ege și-a pierdut sora.

După ce a aflat că Zeynep are o legătură puternică cu teribila situație provocată de sora sa, Cihan caută să afle toate detaliile cunoscute de tânără și care ar putea să o incrimineze pe Seda.

Sîla este în stare de șoc, după ce a aflat că Bahar, pe care o considera sora ei, are o relație cu bărbatul de care s-a îndrăgostit, Kuzey. Pe de altă parte, Kuzey realizează că a greșit teribil în demersurile făcute la adresa frumoasei Bahar și încearcă să îndrepte situația.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce se va întâmpla atunci când Zeynep și Seda se întâlnesc față în față și, ce decizie va lua Sîla, în ceea ce-l privește pe Kuzey, puteți afla astăzi, de la ora 17:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2. Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cuptorul tău ca nou! Două soluții simple și naturale pentru a scăpa de murdărie și grăsime

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Irina Loghin, mărturisiri neștiute despre Ion Dolănescu! Ce scrisori primea artista de la regretatul interpret de muzică populară? „Mi-a scris de la Dâmbovița.”

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies