Secretul tenului impecabil al frumoasei Andra. Vedeta nu are nicio operatie estetica si nu si-a facut niciodata injectii cu botox

Andra este adepta stilului natura si in timpul liber evita produsele de make up.

Andra Maruta e una din putinele vedete care n-au apelat la medicii chirurgi pentru a-si face operatii estetice sau injectii pentru riduri.

Pe indragita solista o vezi mai mereu aranjata si machiata pe scena, la sedinte foto si la emisiuni. Artista incearca insa, in timpul liber sa-si lase tenul sa respire, aceasta fiind o adepta a stilului natural.

Fara farduri, Andra are o piele faciala ferma, hidratata si fara imperfectiuni. Protagonista noastra a impartasit si cu fanele secretul tenului ei curat.

"Ma demachiez in fiecare seara, oricat de obosita as fi dupa un spectacol. In plus, folosesc o masca de piersici foarte buna care imi curata tenul excelent. Mama mea si-o aplica des, candva. Folosesc si alte masti naturale, desi recunosc ca uneori imi este lene si as vrea mai degraba sa dorm, sa vorbesc cu Catalin sau sa ma joc cu cei mici, insa stiu ca frumusetea cere eforturi mari”, a declarat Andra.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri