Secretul lui Petrică Mîțu Stoian a ieșit acum la iveală! Ce a ascuns regretatul artist în propria casă ani de zile: „Rareori invita pe cineva la el”


Foarte puține persoane știu ce se ascundea, de fapt, în casa lui Petrică Mîțu Stoian!


In articol:

Moartea artistului a adus foarte multă suferință în inimile rudelor, apopiaților și fanilor, unii dintre ei fiind încă șocați de ceea ce i s-a întâmplat, dar și de urmările trecerii lui în neființă.

La scurt timp după ce Petrică Mîțu Stoian a încetat din viață, între impresarul lui, Doru Gușman și Maria Tărchilă, sora artistului, a luat naștere o ceartă de proporții, totul pornind se pare de la proprietățile pe care le deținea cântărețul de muzică populară.

Citeste si: Cu cine s-a iubit Petrică Mîțu Stoian în mare secret? Mama artistului și-ar fi dorit să o aibă ca noră

Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Maria Tărchilă, despre proprietățile lui Petrică Mîțu Stoian

Unul dintre subiectele ce au declanșat cearta între Doru Gușman și sora lui a fost chiar vila pe care o deținea artistul la Craiova. Proprietatea respectivă ar fi, după spusele impresarului, cu adevărat luxoasă, are o grădină imensă și foarte multe obiecte de artă rare. Ulterior, Maria Tărchilă a declarat că în anul 2022 va merge la notar, în Craiova, pentru a pune la punct toate neregulile în această privință.

„Noi nu suntem după avere, nu ne trebuie averea nimănui.

Dacă va fi ceva, tot pentru Petrică va fi. Casa de la țară, ar fi tot la familie, noi voiam să îi facem casă memorială. Am aflat ceva acum, nu știu exact dacă e real, vom vedea.   Casa aceea ar fi și jumătate-jumătate. Nu sunt sigură, dar se zice că nici casa de la Craiova (n.r.

vila în cauză) și nici cea de la țară nu era a lui Petrică, totul ar fi fost pus pe firmă.

Sigură nu sunt, dar toată averea materială ar aparține familiei Gusman, așteptăm să verifice acum doamna notar. Rămâne să vedem, dar o să comunic ulterior tot la presă, să se știe.   Am vorbit cu domnul Gusman. Nu am vorbit despre avere, am zis să treacă 40 de zile, să se odihnească Petrică mort, iar apoi să vedem dacă vrea să vorbească. Nu cred că mai există așa ceva.

S-au mirat și avocații. Este o speță foarte dificilă”, a spus Maria Tărchilă, în luna decembrie.

Citeste si: Vecina lui Petrică Mîțu Stoian, noi dezvăluiri despre artist! Ce făcea el, de fapt, când mergea la casa părintească

Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Secretul lui Petrică Mîțu Stoian a ieșit acum la iveală! Ce ascundea artistul

Casa regretatului artist este situată în centrul Craiovei, are sute de metri pătrați și o grădină imensă, acolo unde acesta obișnuia să se odihnească în timpul liber. De asemenea, vila are în dotare opt camere cu mobilier de lux, o cramă, dar și foarte multe obiecte de artă, după cum a mărturisit chiar vecinul lui.

„Știu că el colecționa icoane prețioase, avea multe asemenea lucruri, mai ales că era și foarte credincios. La un moment dat, auzisem că avea și tablouri scumpe, o replică făcute după un Rembrandt, zicea el că de un elev de-al pictorului, dar nu l-am văzut. E adevărat, arareori invita pe cineva pe la el dintre vecinii de pe stradă, ne vedeam aici, în fața casei și mai stăteam de vorbă. Dar știu că era mare colecționar de artă, mai ales bisericească”, a dezvăluit vecinul cântărețului, pentru  fanatik.ro.

Potrivit sursei citate anterior, o vilă precum cea pe care o deținea Petrică Mîțu Stoian valorează între 200.000 și 800.000, dar prețul poate atinge sume mult mai mari în cazul de față, având în vedere dotările pe care le are.


Abonează-te pe

Citește și:

Petrică Mîțu Stoian a lăsat o avere uriașă! Cui îi rămâne și ce spune sora regretatului artist: „Asta m-a durut cel mai rău”

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Niculina Stoican, mesaj impresionant pentru Petrică Mîțu Stoian: „Printre lumini și umbre...”

Constantin Enceanu nu a vizitat mormântul lui Petrică Mîțu Stoian: „Mi-e greu să trec pentru că nu îmi vine să cred!”

Vremea de miercuri, 19 ianuarie 2022, anuntul ANM: vreme deosebit de rece!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce zodii se potrivesc cel mai bine in relatie cu un Varsator

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri