Secretul lui Laurette! Unde a locuit ”fotomodelul de ciocolată” în copilărie și ce viață de coșmar a avut acolo


Laurette, una dintre cele mai exotice prezențe din showbiz-ul românesc, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, cel mai mare secret al ei.


In articol:

Mai exact, în copilărie, alături de mama sa, Laurette a fost la un pas să renunțe definitiv la România și să se stabilească în Statele Unite ale Americii.

Citeste si: Laurette vorbește despre rasism! Umilințele cumplite la care a fost supusă!

Citeste si: E inuman cum a fost tratată Laurette când a sunat plângând la 112! Fetiţei ei i-a curs sânge din nas şi din gură, dar nu i s-a trimis o ambulanţă! Motivul este HALUCINANT!

Citeste si: Fata lui Laurette, victima bullyingului în școală! Un coleg a lovit-o până a lăsat-o fără un dinte: "Mi-am văzut copilul plin de sânge. A fost scuipată și batjocorită"

”Din păcate, nu doar la noi în țară este vorba de rasism. Rasismul este o problemă și în America. Eu, când eram de vârsta Serenie, am locuit cu mama – ea era căsătorită cu un cetățean american- și am locuit în America aproape cinci ani. Acolo locuiam în Florinda, în Orlando, și stăteam într-un cartier de negri. Acolo chiar nu existau oameni albi. Iar mama când s-a mutat în America, în acest cartier de negri, efectiv a avut un șoc.

Ea, după trei luni își dorea să vină înapoi în România pentru că în momentul în care ieșea din casă și mergea până la mașină țipau la ea, că este albă”, a povestrit, în exclusivitate, Laurette.

Evident, mama frumoasei Laurette nu a rezistat în Statele Unite și, după ce a cântărit decizia cu mare atenție, a decis să se despartă de respectivul bărbat și, alături de cea care urma să devină una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena podiumurilor de modă de la noi, s-a întors în România.

 

 

Laurette, mărturii sfâșietoare despre ce se întâmplă cu fetița ei! "Tresare din somn de frică"

În copilărie Laurette a avut parte probabil de cea mai umilitoare experiență cu putință pentru un copil. O experiență parcă desprinsă din fimele americane care abordează segregația rasială și care poate lăsa răni adânci în sufletul oricui. ”Când eram mică, de exemplu, voiam să merg la baie, uneori, ca oricine, la școală. Nu eram lăsată să merg la baie și de multe ori- țin mine că a venit mama și s-a certat cu doamna directoare sau doamnele profesoare- pentru că eu am făcut pe mine. Doar pentru că nu mă lăsau. Sau mergeam pe stradă și mi se spunea că s-a întunecat afară. Mă făceau cioară, în toate felurile”, ne-a spus Laurette, în studioul WOWbiz.ro.

Din păcate, problemele pe care le-a avut Laurette se repetă și pentru fetița sa. În toamna anului trecut, Serena, fetița lui laurette, a fost victima unui atac rasist, ea fiind bătută de un coleg de școală și a rămas fără un dinte în urma experienței. Laurette, normal, a mers la școală, a stat de vorbă cu profesorii și cu conducerea instituției, dar și cu părintele copilului care a împins-o pe fiica ei, dar nimeni nu a băgat-o în seamă. Ba mai mult, părintele agresorului a fost și el agresiv și, susține Laurette, a folosit la rândul lui cuvinte urâte la adresa ei și a fiicei sale. "Am plâns acolo 40 de minute împreună cu fetiţa mea. Fetiţa trece printr-o traumă. Ea nu vrea să mai meargă la şcoală acum. A fost împinsă de un coleg. Are nopţi în care tresare din somn de frică. Tatăl acestui copil şi-a bătut joc de mine. M-a umilit, m-a luat peste picior, mi-a vorbit foarte urât. Mi-a râs în faţă”, a declarat Laurette care, acum, și-a mutat fetița de la respectiva școală și a dus-o la psiholog.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: La ce temperatură se coace cozonacul

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

CITEȘTE: Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

CITEȘTE: Cine este și ce vârstă RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu

PORTRET: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri