Carmen Grebenișan a explicat care este secretul ei pentru ouăle fierte.
Carmen Grebenișan reușește să abordeze numeroase subiect pe rețelele de socializare, iar creatoare de conținut are grijă să împartă în detaliu anumite aspecte ce țin de viața ei de zi cu zi, vorbind despre schimbări pe care alege să le facă, despre un stil de viață sănătos și echilibrat și despre cum reușește ea, în anumite momente, să ia cea mai bună decizie atunci când vine vorba de sănătatea și alimentația ei.
Secretul lui Carmen Grebenișan pentru ouăle fierte
Alimentația este pentru creatoarea de conținut unul din lucrurile foarte importante, iar pe lângă faptul că este atentă la ceea ce consumă într-o zi, îi place să pună în practică și anumite rețete pe care le găsește pe internet, pentru a se putea bucura de noi variante.
De această dată, Carmen a vorbit despre cum fierbe ouăle, în așa fel încât gălbenușul să rămână moale, iar secretul stă doar în capacul pe care îl pune la oală. “Am găsit o rețetă în care tot timpul ies așa ouăle fierte. Diferența o face cantitatea de apă și faptul că pun un capac la oală. Deci practic nu sunt fierte, sunt făcute jumătate la abur. Nu pun o cantitate egală de apă, pun din ochi, dar trebuie să fie puțină, să fiarbă, apoi adaugă ouăle cu o linguriță. Metalul este foarte important, practic așa se fac ele la aburi, iar asta face diferența. Eu le fac 7 minute, opresc focul, scot capacul și le bag sub jet de apă rece sub care las în jur de 5 minute. Uneori se decojesc mai bine, alteori mai rău, nu știu de ce, depinde și de ou. Acesta este rezultatul. Ouăle se fac foarte bine pe dinafară, albușul este făcut, iar gălbenușul este moale.
@carmengrebenisan Iese de fiecare data la fel. #ouafierte ♬ Soft Sunlight (Lofi)- Prodbyecho