Secretele unui stil impecabil. Sfaturi cheie pentru a-ți perfecționa stilul și a evita greșelile care pot afecta aspectul tău

Secretele unui stil impecabil. Sfaturi cheie pentru a-ți perfecționa stilul și a evita greșelile care pot afecta aspectul tău
Sfaturi cheie pentru a-ți perfecționa stilul și a evita greșelile care pot afecta aspectul tău

Bineînțeles că în fiecare zi putem învăța noi și noi locul cheie pe care le putem utiliza zi de zi. Însă le știați pe cele care vă vor imbunătăți cu adevărat aspectul?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre sfaturile cheie de care ar trebui să țineți cont pentru a avea un stil impecabil. În plus, descoperiți și ce mai puteți face cu aceste trucuri. 

 

8. Dresurile tăiate

Pe locul 8 se află trucul care constă în dresurile tăiate. În cazul în care alegeți să purtați o rochie mulată, de o culoare deschisă în special albă, se poate întâmpla ca lenjeria intimă să se vadă prin aceasta, nu doar din cauza culorii alese,

ci și a țesăturii. În ciuda faptului că poate ați încercat trucul cu lenjeria modelatoare, care deseori funcționează, se pare că în acest caz nu funcționează de fiecare dată, motiv pentru care puteți apela la un alt truc care vă va salva cu siguranță din această situație. Acest truc constă în a lua o pereche de dresuri, nude, pe care o veți tăia cu o foarfecă aproape de zona genunchilor, în funcție de unde pornește materialul cât mai strâmt al rochiei, pentru a utiliza partea superioară a dresului, astfel încât nu se mai va mai vedea nimic din ceea ce nu
trebuie să se vadă prin rochie, aceasta fiind turnată pe noi. 

Citește și: Capsulele garderobei. Top 10 elemente vestimentare de bază de care aveți nevoie cu adevărat

sfaturi cheie pentru a perfectiona stilul
Sfaturi cheie pentru a-ți perfecționa stilul și a evita greșelile care pot afecta aspectul tău[Sursa foto: freepik]

Citește și: Accesorizare de toamnă. Cum să iți completezi stilul cu cele 9 tendințe must-have

7. Fard, mascara sau eyeliner pentru șuvițe

Pe locul 7 se află trucul care constă în utilizarea fardului, mascara sau a unui eyeliner pentru a ne acoperi șuvițele albe. Cu alte cuvinte, pentru a nu mai cheltui sume mari de bani la coafor, dar și pentru a prelungi mai mult timpul în care părul nostru este vopsit, în cazul în care nu doriți să apelați la diverse produse chimice care să vă afecteze părul, puteți ține cont de acest truc.

Cu alte cuvinte, în momentul în care alegeți o coafură cu părul strâns sau chiar și cu părul desfăcut, puteți lua un fard care să aibă o nuanță asemănătoare cu cea a părului pe care o aveți, și să tapotați zona astfel încât să acoperiți zona firelor albe, mai exact a rădăcinii care crește odată cu trecerea timpului. De asemenea, fardul poate să fie înlocuit cu o mascara sau un eyeliner, pe care de asemenea îl puteți utiliza în zonele în care apar șuvițe albe nedorite, din cauza aceluiași lucru.
Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați de faptul că atât mascara cât și eyeliner-ul sunt waterproof, pentru că în cazul în care nimeriți ca într-o zi să plouă, și să utilizați acest truc, cu siguranță nu veți dori să vă treziți cu acest aspect direct pe față. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

sfaturi cheie pentru a evita greselile in moda
Sfaturi cheie pentru a-ți perfecționa stilul și a evita greșelile care pot afecta aspectul tău[Sursa foto: freepik]

6. Prindeți cu un elastic bretelele unui sutien

Pe locul 6 se află trucul care constă în prinderea cu un elastic a bretelelor unui sutien, în momentul în care purtăm un maiou care nu ne permite afișarea acestuia. Bineînțeles că pot exista nenumărate alte articole vestimentare care în partea de sus nu ne vor permite să purtăm în mod normal un sutien, din cauza faptului că vor ieși la iveală bretelele, într-un mod inestetic.

Astfel, mai ales în cazul în care nu aveți un sutien cu bretele detașabile, ar trebui să apelați la acest truc. Cu alte cuvinte, tot ce trebuie să faceți este să luați un elastic de păr, și să-l prindeți în partea de mijloc, din față a bretelelor unui sutien, care se află deja sub articolul vestimentar respectiv, iar imediat ce îl veți lega, veți observa că bretelele nu vor mai ieși la iveală, iar look-ul va fi unul așezat. 

secretele unui sil impecabil
Sfaturi cheie pentru a-ți perfecționa stilul și a evita greșelile care pot afecta aspectul tău[Sursa foto: freepik]

5. Introducerea unui top în pantaloni

Pe locul 5 se află trucul care constă în introducerea unui top în pantaloni, fără să se vadă inestetic. Este cunoscut deja faptul că există momente în care ne dorim să purtăm un anumit top, însă este destul de lung, iar atunci când vine vorba de a-l introduce într-o pereche de pantaloni, de exemplu într-una de piele, cu siguranță acesta se va vedea destul de inestetic. Astfel, pentru a scăpa de această grijă, iar topul să treacă neobservat atunci când îl introduceți în pantaloni, tot ce trebuie să faceți este să începeți să îl îndoiți puțin câte puțin în partea de jos a topului, până când veți ajunge în dreptul zonei de început a respectivei perechi de pantaloni, iar ulterior doar o veți introduce în pantaloni, fără să se mai observe atât de mult. 

tendintele in moda in anul 2023
Sfaturi cheie pentru a-ți perfecționa stilul și a evita greșelile care pot afecta aspectul tău[Sursa foto: freepik]

4. Lamă de ras pentru îndepărtarea scamelor

Pe locul 4 se află trucul care constă în utilizarea unei  lame de ras pentru îndepărtarea scamelor. Este cunoscut deja faptul că există nenumărate dispozitive care ne pot ajuta să îndepărtăm scamele de pe haine, însă cu toate acestea dacă nu le avem la îndemână sau nu le-am achiziționat încă, putem apela la o lamă de ras. Mai exact, tot ce trebuie să facem, este să ne luăm articolul vestimentar care deține mai multe scame, și să trecem ușor pe respectiva suprafață cu lama de ras, astfel încât să îndepărtăm scamele cât mai mult cu putință. Cu toate acestea, la acest truc trebuie să fim destul de atente, pentru că nu ne dorim să deteriorăm într-un mod sau altul respectivele haine, așadar în momentul în care utilizăm lama de ras pentru îndepărtarea scamelor, ar trebui să o facem ușor și foarte blând, fără să ne grăbim, sau să punem presiune pe respectiva zonă. 

tendinte toamna 2023
Sfaturi cheie pentru a-ți perfecționa stilul și a evita greșelile care pot afecta aspectul tău[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

3. Fond de ten pentru a acoperi anumite zone de pe picioare

Pe locul 3 se află trucul care constă în utilizarea fondului de ten, în dorința de a ne acoperi anumite zone de pe picioare. Dacă nu există multe persoane care cunosc acest truc, însă ne poate salva din diverse situații, în care putem avea anumite zone cu vânătăi, din cauza faptului că am căzut, ne-am lovit, sau pur și simplu am petrecut prea mult timp la birou, pe un scaun destul de inconfortabil, iar în momentul în care participăm la un eveniment și purtăm o rochie, automat zonele respective vor ieși în evidență mai mult decât ne dorim. Astfel, pentru a evita astfel de situații, tot ce trebuie să facem este să aplicăm fond de ten pe respectivele zone, bineînțeles în nuanța pielii noastre, iar de asemenea trebuie să ne asigurăm și de faptul că fondul de ten este unul care nu se transferă absolut deloc, pentru că nu ne dorim să murdărim scaunele sau canapelele sau alte astfel de articole de mobilier pe care ne așezăm la respectivul eveniment. 

Sfaturi cheie pentru a-ți perfecționa stilul și a evita greșelile care pot afecta aspectul tău[Sursa foto: freepik]

2. Bandaj pentru pantofii inconfortabili

Pe locul 2 se află trucul care constă în aplicarea unui bandaj,  atunci când purtăm pantofi inconfortabili. Este cunoscut deja faptul că deseori în momentul în care purtăm perechi de pantofi sau orice alt tip de încălțăminte noua și nu numai, există șanse mari ca aceștia să ne facă bătăi, din prima clipă în care îi purtăm. Astfel, pentru a evita acest aspect din prima clipă, tot ce trebuie să facem este să aplicăm un bandaj în zona din spate a piciorului, exact acolo unde ajunge și pantoful nostru, astfel încât în momentul în care mergem, acesta să nu ne mai frece direct pielea, ci direct bandajul, astfel încât să nu ne mai trezim cu diverse bătături. 

Sfaturi cheie pentru a-ți perfecționa stilul și a evita greșelile care pot afecta aspectul tău[Sursa foto: freepik]

1. Eșarfă pentru ca machiajul să nu se transfere pe haine

Pe locul unu se află trucul care constă în utilizarea unei eșarfe, pentru ca machiajul să nu se transfere pe haine în momentul în care ne schimbăm. Este cunoscut deja faptul că deseori în momentul în care ne schimbăm topurile, machiajul se transferă instantaneu pe haine, aspect care este deranjant în special în momentul în care purtăm haine deschise la culoare. Astfel, pentru a nu mai pot fi acest lucru, ne putem folosi de o eșarfă, pe care o vom lega astfel încât fața noastră să fie acoperită în momentul în care ne schimbăm sau înlocuim un top, ulterior desfăcând-o și observând faptul că machiajul nu s-a transferat absolut deloc, exact ceea ce ne-am dorit din prima clipă.  

Sfaturi cheie pentru a-ți perfecționa stilul și a evita greșelile care pot afecta aspectul tău[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Accesorizare de toamnă. Cum să iți completezi stilul cu cele 9 tendințe must-have

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies