Secretele unei garderobe ordonate: Sfaturi esențiale pentru organizare

cum sa ai o garderoba organizata

Secretele unei garderobe ordonate

În unele momente, simțim nevoia să facem puțină ordine în garderobă. Însă știați de aceste trucuri?

Aflați din rândurile următoare, cum vă puteți organiza garderoba, astfel încât să fie mai ordonată sau chiar să scăpați de anumite obiceiuri, pentru a putea păstra ordinea.

Sfaturi pentru organizarea garderobei

1. Învață să iubești plierea hainelor

Când pliezi hainele, este important să le pliezi în trei, mai degrabă decât în doi.

Care este sensul acestui fapt? În primul rând, faceți un dreptunghi lung cu piesa dvs. de îmbrăcăminte. Pliază-l în trei în loc să-l pliezi în jumătate. Acest lucru creează atât o margine curată pe o parte, care este destul de atractivă în dulap, cât și o formă de dreptunghi solid mic, care face ridicarea articolului pe o parte ușoară.

2. Folosiți cutii pentru a secționa rafturile și dulapurile

Pentru organizarea casei, puteți folosi diferite tipuri de recipiente, cum ar fi borcane, cutii de carton sau recipiente de plastic. Puteți folosi o cutie de carton în garderobă pentru a împărți o parte și șosetele de lenjerie intimă. Pentru a vă organiza bijuteriile, puteți aduna capacele borcanelor vechi din bucătărie și sorta nasturii, inelele și cerceii de rezervă. Dacă nu aveți, este foarte probabil ca totul să se amestece.

Separatoarele vă ajută să mențineți spațiile organizate și să vă asigurați că puteți găsi ceva rapid atunci când căutați ceva.

Citește și: Cum să te îmbraci în funcție de forma corpului

Secretele unei garderobe ordonate[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să-ți construiești o ținută de călătorie pentru a economisi spațiu în valiză

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

3. Aruncați sau donați întotdeauna hainele nedorite

Atunci când nu vă mai doriți să mai faceți grămezi mari de dezordine, doar aruncați lucrurile sau donați când nu se mai potrivesc. Acest lucru te ajută cu adevărat să rămâi la curent cu lucrurile folositoare.

4. Păstrați marginile curate la exteriorul dulapului

Încercați să vă asigurați că marginile curate ale hainelor pliate sunt îndreptate spre exterior.

Acest lucru face ca lucrurile să arate bine dintr-o privire rapidă, iar atunci când lucrurile arată bine, avem tendința de a le păstra așa mai mult timp.

cum sa iti organizezi garderoba
Secretele unei garderobe ordonate[Sursa foto: freepik]

5. Testează diferite sisteme și găsește ceea ce este bun pentru tine

Deși sistemele bune ar putea funcționa foarte bine pentru o anumită persoană, pur și simplu nu vor funcționa pentru tine. Probabil că acest lucru este rezultatul diferențelor noastre de personalități.

Când încercăm orice sistem sugerat de cineva, este esențial să reținem acest lucru. Ceea ce funcționează pentru mine s-ar putea să nu funcționeze pentru tine sau s-ar putea să funcționeze minunat pentru tine. Înainte de a încerca, nu poți fi sigur. Așa că testează-mi sistemele, testează sistemele altor oameni și găsește ceea ce ți se potrivește cel mai bine.

6. Folosiți umerașe diferite pentru articole diferite

Funcționarea este esențială în marea schemă a lucrurilor. Prin urmare, pentru diferite articole, folosiți o mulțime de umerașe diferite. Totul rămâne în regulă pe umerașe, iar garderoba s-ar putea păstra demnă. Umerașele din lemn sunt bune pentru haine și obiecte grele, umerașele din catifea sunt bune pentru lucruri care alunecă ușor sau umerașele din plastic cu cârlige sunt bune pentru haine cu curele subțiri. Acest lucru indică faptul că nu vor cădea niciodată în dulap.

trucuri pentru garderoba
Secretele unei garderobe ordonate[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel- kanald.ro

Citește și: Mamă revoltată pe educatoarele care i-ar fi discriminat copilul. Cadrele didactice ripostează- stirilekanald.ro

7. Păstrați pantofii pe laterale pentru a se potrivi mai mult

Se recomandă să păstrați câteva perechi de pantofi pe partea laterală a cutiei de pantofi. Acest lucru le permite să pună mai mulți pantofi pe suportul pentru pantofi.

8. Folosiți recipiente transparente pentru a putea vedea ce se află în ele

În dulapul înalt, puteți păstra lucrurile pe care nu le folosiți des în recipiente transparente. Aceste recipiente sunt din plastic transparent și au etichete care arată ce conțin. Prin urmare, ceea ce este în cutie poate fi văzut cu o privire rapidă.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

garderoba ordonata
Secretele unei garderobe ordonate[Sursa foto: freepik]Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Cum să-ți construiești o ținută de călătorie pentru a economisi spațiu în valiză

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Teo, Dan Negru, Denise Rifai și Ilinca Vandici, premianți în cadrul petrecerii aniversare Viva! 2024

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies