Secretele fashion. Ghidul culorilor pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament în garderoba ta

Secretele fashion. Ghidul culorilor pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament în garderoba ta

Ghidul culorilor pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament în garderoba ta

Bineînțeles că ținutele sunt alese zi de zi după bunul plac. Însă știați care sunt culorile pe care ar trebui să le aveți neapărat în garderobă?

Aflați din rândurile următoare care sunt culorile principale pe care ar trebui să le adăugați în ținutele de zi cu zi, pentru a le adăuga o notă de eleganță și rafinament. 

 

6. Palton negru 

Pe locul 6 se află paltonul negru. Acest articol vestimentar trebuie să se afle neapărat în garderobă, fiind exact ca o rochie neagră, o poșetă neagră sau chiar o pereche de pantofi negri.

Paltonul negru este văzut ca fiind o piesă de bază și obligatorie în garderobă care merge indiferent de ținuta pe care o abordăm, fiind extrem de versatil, iar de asemenea se poate purta timp de un întreg sezon, zi de zi, dat fiind faptul că va arăta foarte bine pe tine indiferent de moment. În comparație cu alte nuanțe, negru nu se va demoda niciodată, așa că siguranță trebuie să achiziționați o astfel de piesă vestimentară.
Nici măcar nu trebuie să fie un palton negru foarte scump, ci doar atât cât să se potrivească foarte bine cu întregul corp și să vă vină de minune. Acesta se poate purta și pe timp de noapte fără nici o problemă, indiferent de ocazie, chiar dacă participați la o cină, la o petrecere sau la alte evenimente, aceasta se va potrivii și pe timp de zi dar și pe timp de seară, pentru că va arăta întotdeauna formal, dar și elegantă. 

Citește și: Secretele frumuseții. Dieta Salmei Hayek și cum alegerea alimentelor îi influențează strălucirea

Ghidul culorilor pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament în garderoba ta[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ghidul esențial al jachetelor clasice. Cele 6 piese de nelipsit din garderoba ta

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

5. Palton crem 

Pe locul 5 se află paltonul crem. Exact ca în cazul paltonului negru, și un palton crem ar trebui să se afle în garderobă indiferent de sezon, dat fiind faptul că va arăta puțin mai colorat în comparație cu cel anterior, însă acest aspect poate să țină și de stilul personal. Același lucru este valabil și în cazul acestui palton crem, în legătură cu ideea că nu trebuie să fie scump, însă toată trebuie să se potrivească foarte bine pe corp, fiind văzut ca o necesitate în zilele noastre.

Aceasta este considerată a fi o piesă obligatorie pe care să o aveți în garderobă, care se poate purta atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, indiferent că veți alege o nuanță de crem mai deschisă sau mai închisă, pentru că se va potrivii indiferent de ținuta abordată. 

roata culorilor
Ghidul culorilor pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament în garderoba ta[Sursa foto: freepik]

4. Palton alb 

Pe locul 4 se află paltonul alb.

Bineînțeles că și această nuanță este una deschisă, însă este considerat a fi o piesă de bază la fel ca negru și crem, dat fiind faptul că aceste nuanțe îți pot ridica cu totul și cu totul aspectul și ținută pe care ai abordat-o, fiind o culoare absolut grozavă de purtat indiferent de ținuta pe care o alegi, fie ea mai formală sau nu. Bineînțeles că și acest palton se poate purta atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, fiind extrem de elegantă și pentru o simplă ieșire în oraș sau pentru ocazii
importante din timpul zilei, la care poți adăuga chiar și o pereche de pantofi albi, iar de asemenea și o pereche de pantaloni albi, pentru că nu vei da greș niciodată, sau în cazul în care vrei să abordezi o ținută mai casual, cu siguranță poți purta și adidași, tot la acest palton, sau chiar și o cămașă albă. Și aceasta este o nuanță care îți va ridica cu totul și cu totul aspectul din punct de vedere stilistic. 

ce culori se poarta in 2023
Ghidul culorilor pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament în garderoba ta[Sursa foto: freepik]

3. Palton gri 

Locul 3 se află paltonul gri. Că tot am menționat anumite culori deschise, și această nuanță este considerată a fi una deschisă, iar cu siguranță va trebui să o aveți în garderoba pentru acest sezon de toamnă, fie în această nuanță de gri, fie într-o altă culoare considerată a fi pământească, într-un ton monocrom, palton care va merge foarte bine cu articole vestimentare din material de cașmir sau lână, astfel încât ținuta să se îndrepte totodată către una casual dar să rămână și în zona eleganței. Întotdeauna trebuie să vă asigurați că întreaga ținută merge foarte bine în concordanță cu paltonul ales. 

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

culori care nu se asorteaza
Ghidul culorilor pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament în garderoba ta[Sursa foto: freepik]

2. Palton roz 

Pe locul 2 se află palton roz. Așa cum am menționat, va trebui ca din când în când să adăugați și puțină culoare ținutei, moment perfect în care o puteți face prin intermediul unui palton, de această dată roz. Adăugați puțină culoare ținutei foarte ușor, însă totodată veți apela la această nuanță doar dacă vi se va potrivii și vă veți simți confortabil purtând-o, pentru că pot exista și anumite culori care nu vor arăta deloc scump, ci mai degrabă ieftin, ceea ce nu ne dorim absolut deloc. Așadar, atunci când ne alegem culoarea, fie ea un roz praf, roz pal sau chiar roz pastel, ar trebui să rămânem cam în aceeași zonă a tonului monocrom, pentru ca întreaga ținută să fie alcătuită din articole vestimentare ușor de asortat, dar totodată care să vă păstreze și eleganța de care aveți nevoie. 

ghidul culorilor haine
Ghidul culorilor pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament în garderoba ta[Sursa foto: freepik]

1. Palton roșu

Pe locul unu se află paltonul roșu. Această culoare te va aduce din start într-o altă zonă profundă, puțin mai diferită în comparație cu alb, negru, gri, crem sau chiar și roz, motiv pentru care o poți alege doar în cazul în care îndrăznești să adaugi puțin mai multă culoare întregii tale ținute, însă vei rămâne totodată clasică și elegantă. Trebuie să ții cont cu toate acestea, înainte de a îți alege un palton roșu, că odată ce vei intra într-o încăpere, cu siguranță vei atrage toată atenția asupra ta, deoarece inconștient, culoarea roșie, simbolizează pasiunea, motiv pentru care vei atrage atenția în special bărbaților. Cu toate acestea, o poți purta lejer fără vreo intenție anume, însă astfel încât să se potrivească cu nuanța pielii tale, dar și cu nuanța părului. Aceasta se poate purta atât pe timp de toamnă cât și pe timp de iarnă, în ciuda faptului că avem tendința să purtăm deseori haine mai închise la culoare. Așadar, este foarte frumos ca întotdeauna să adăugăm puțină culoare ținutei noastre, chiar dacă o facem prin intermediul unui palton sau unei alte piese vestimentare, astfel încât să ne ridice întregul aspect și înfățișare, culoarea fiind destul de îndrăzneață deseori, însă tot toată reușim să păstrăm o ținută simplă și avansată. 

ghidul culorilor
Ghidul culorilor pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament în garderoba ta[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Ghidul esențial al jachetelor clasice. Cele 6 piese de nelipsit din garderoba ta

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies