„Se uită la mine ca la un nimeni. Mi-au spus că sunt penibil.” Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, umilit de colegii de breaslă, după decesul artistului!

„Se uită la mine ca la un nimeni. Mi-au spus că sunt penibil.” Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, umilit de colegii de breaslă, după decesul artistului!
„Se uită la mine ca la un nimeni. Mi-au spus că sunt penibil.” Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, umilit de colegii de breaslă, după decesul artistului!

Alin Gabriel Matei, tânărul pe care Petrică Mîțu Stoian îl considera ca un fiu, a făcut mărurisiri dureroase despre umilințele la care a fost supus.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în urmă cu mai bine de doi ani, lăsând în urma sa o durere de nedescris, părăsind această lume în mod neașteptat, în urma unor complicații pe care le-a avut după ce a contactat virusul Covid.

Îndrăgitul interpret de muzică populară nu a lăsat în urma sa niciun moștenitor, neavând copii. Cu toate acestea, artistul a avut o relație specială cu Alin Gabriel Matei, tânărul pe care îl luase sub aripa sa, comportându-se cu el precum cu un fiu, chiar dacă între ei nu e existat

nicio relație de rudenie.

La mai bine de doi ani de la decesul artistului, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a făcut declarații cutremurătoare despre umilințele la care a fost supus după decesul mentorului său.

Alin Gabriel Matei, umilit de către colegii de breaslă

Citește și: „N-am liniște! Să mă ajute cineva!” Sora lui Petrică Mîțu Stoian, apel disperat, după trei ani de la pierderea fratelui său

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, umilit de colegii de breaslă după decesul artistului! Ce a spus despre Niculina Stoican?
Petrică Mîțu Stoian și Alin Gabriel Matei [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Este un dar de suflet.” Ce a primit Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, în memoria celebrului artist

Tânărul a povestit despre avertismentul pe care i l-a făcut Petrică Mîțu Stoian înainte să se stingă din viață, care, din păcate, spune el, s-a adeverit.

Astfel, Alin Gabriel Matei i-a acuzat pe colegii de breaslă că au avut un comportament necuviincios față de el.

Dumnealui mi-a spus în felul următor: nene, eu când n-o să mai fiu, o să te mănânce de viu! Pentru că ești bun! Eu n-am luat în seamă ce a spus, dar apoi am văzut că a avut dreptate. La o săptămână după moartea lui, artiștii au început să-mi spună că sunt penibil și să mă las de cântat că sunt irelevant.  N-am

făcut prea mare caz pe tema asta. Nu s-a schimbat nimic nici acum, se uită la mine ca la un nimeni dar nu mă deranjează.

Eu îi salut, am respect față de dumnealor, au o vârstă și o carieră mai mare decât a mea. Ca artiști, merită tot respectul. ”, a mărturisit Alin Gabriel Matei, la  podcast-ul lui Alexandru Pătrașcu.

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

Niculina Stoican, singura care l-a sprijinit pe Alin după decesul lui Petrică Mîțu Stoian

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, umilit de colegii de breaslă după decesul artistului! Ce a spus despre Niculina Stoican?
Niculina Stoican și Alin Gabriel Matei [Sursa foto: Facebook]

Chiar dacă unii colegi ai regretatului interpret de muzică populară au avut o atitudine sfidătoare față de Alin, tânărul a avut numai cuvinte de laudă la adresa Niculinei Stoican, despre care a spus că a fost singura care l-a susținut după ce mentorul său s-a stins din viață.

„Din respect pentru dumnealui și ce a vrut să facă, colegialitate și prietenie, eu n-aș fi vorbit de rău. Ba chiar aș fi ajutat, și acum dacă pot, ajut cu cel mai mare drag. Și pe mine m-au ajutat anumiți artiști. Pentru mine este un privilegiu să stau în preajma unui artist atât de mare cum este doamna Niculina Stoican, mă bucură treaba asta și îi sunt recunoscător.  Povestea

cu doamna Niculina a început după ce domnul Petrică nu a mai fost.

Dumneaei a fost singura persoană care m-a ridicat din praf, m-a scuturat și mi-a zis că ăsta e drumul meu, să-i dau înainte. ”, a mai declarat Alin Gabriel Matei.Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cine este Robert Negoiță. „Cea mai mare bucurie, când mă întâlnesc și socializez cu oamenii din Sector.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Ruzgar alături de Nursema

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mădălin Liță, un tânăr aparte

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies