Se naște o idilă la "Insula de 1 milion"? Szilard și Mădălina, din tabăra Sudicilor, “acuzați” de ceilalti concurenți că ar avea o relație pe care nu și-o asumă în fața celor din camp

Se naște o idilă la
Se naște o idilă la "Insula de 1 milion"? Szilard și Mădălina, din tabăra Sudicilor, “acuzați” de ceilalti concurenți că ar avea o relație pe care nu și-o asumă în fața celor din camp

Tabăra Sudicilor de la "Insula de 1 milion", reality show-ul difuzat la Kanal D, a devenit epicentrul unui val de speculații și emoții intense.

În urma unor discuții aprinse și acuzații lansate în cadrul ediției de aseară, difuzată la Kanal D, Szilard si Mădălina au devenit subiectul principal de discuţie pentru toți ceilalti concurenti din campul lor.

Într-un moment tensionat din emisiune, Alina a sugerat că Mădălina este îndrăgostită de Szilard. "A tâta timp cât Mădălina este în această tabără, cu siguranță Szilard nu va pleca de aici (n.r. din tabăra Sudicilor), că dacă va pleca o va lua cu el.

Dragostea nu se poate de la distanță”, a afirmat Alina.

Însă Mădălina a negat vehement aceste “acuzații”, afirmând că între ea și Szilard există o conexiune bazată pe prietenie, nu pe vreun sentiment romantic.

“Eu nu sunt îndrăgostită, am o conexiune cu el, e ca un prieten… Eu cred ca nu ai inteles. Alina nu stiu ce a interpretat”, a raspuns Madalina, subliniind că nu vede de ce ar trebui sa ofere explicații celorlalți concurenți.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Alina s ă își vadă de soțul ei, nu știu de ce se bagă în viața mea. Eu, dacă trebuie, dau explicatii doar familiei mele, nu cred că trebuie să dau explicații nimănui de aici. Simt ceva frumos pentru el, dar nimic altceva".

Isabela către Mădălina: “Dacă tu vrei să fii obraznică și deplasată nu ne provoca! Avem niște vorbe pentru tine de nu mai scoți capul în lume"

Sindy a intervenit în conflict, calificându-i pe cei care lansează acuzații ca fiind frustrați și răuvoitori: “ Este o femeie foarte frustrată, are răutate și nu mai știe ce să facă să iasă și ea în evidență cu ceva", a spus Sindy despre Alina.

În schimb, Isabela a criticat deschis comportamentul Mădălinei, sugerând că aceasta stă lângă Szilard pentru a se simți mai protejată. Atmosfera tensionată deja existentă în tabără a fost amplificată de divergentele dintre concurenți.

“Daca tu vrei să fii obraznică și deplasată nu ne provoca! Avem niste vorbe pentru tine de nu mai scoți capul în lume", i-a spus Isabela Mădălinei

În contextul continuării discuțiilor despre presupusa lor relație, Szilard și Mădălina vor aborda subiectul în episodul din această seară al emisiunii "Insula de 1 milion", difuzată la 20:00, la Kanal D.Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Antoni despre despărțirea de Rebecca? Tânăra nu poate trece peste orgoliu și cuvintele lui! „Eu m-am despărțit aici în casă și nu mi-am întors hotărârea nicio secundă.”

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies