Se mai poartă sau nu șuvițele blonde în 2021?


Se mai poartă sau nu șuvițele blonde în 2021?

Șuvițele blonde au fost la modă în ultimii ani, dar oare în 2021 se mai poartă? Mai jos veți afla răspunsul și în plus, vă spunem și cum trebuie să vă vopsiți părul anul acesta.


In articol:

Părul blond a fost dintotdeauna apreciat la femei, mai ales dacă este îngrijit și fără vârfuri despicate. Această nuanță emană romantism, naturalețe și de ce nu, chiar și un aer jucăuș. Ce facem însă cu șuvițele blonde, care au fost la modă atât de mult timp? Le mai purtăm sau nu în 2021?

Șuvițele blonde, la modă și în 2021

Dacă vreți să vă mai deschideți nuanța părului, dar nu vă încântă blondul în totalitate, varianta ideală este să vă faceți câteva șuvițe în această culoare.

Și cum începutul de an este perfect pentru o schimbare de look, multe femei trec pe la salon, pentru a-și reîmprospăta nuanța părului.

Știm că șuvițele blonde au fost mult timp la modă, iar anul 2021 nu iese din tipare la acest capitol.

Așadar, femeile care adoră acest tip de șuvițe au motive de bucurie.

Și anul acesta vă puteți face șuvițe blonde, dar aveți grijă la nuanțe. Blondul care dă spre galben nu mai este de actualitate, asta dacă a fost vreodată.

Din păcate, blondul este o nuanță greu de întreținut și inevitabil, după câteva spălări, șuvițele aurii vor căpăta o culoare mai puțin plăcută.

Mergeți la salon de fiecare dată când observați că șuvițele dumneavoastră nu-și mai păstrează strălucirea și nuanța perfectă.

În 2021, se poartă foarte mult contrastul dintre părul castaniu și șuvițele blond auriu sau chiar cenușiu. Pentru a obtine un chip mai luminos, faceți-vă șuvițele în așa fel încât să vă încadreze fața.

Dacă sunteți șatenă și nu vreți să vă vopsiți părul în întregime, cu atât mai bine.

Șuvițele vor fi mai ușor de întreținut. Anul acesta se poartă și șuvițele în nuanță de cupru, dar și cele roz pastelat.

Cum ne vopsim părul anul acesta

Bineînțeles că nu doar șuvițele blonde sunt la modă în 2021. Sunt multe femei care optează pentru o singură nuanță a părului sau care ar vrea șuvițe, dar nu neapărat blonde. Și pentru ele există variante în trend anul acesta.

De exemplu, puteți să vă vopsiți părul blond miere, dar să strecurați și câteva nuanțe de cupru. Veți obține un efect spectaculos de blond strălucitor, combinat cu puterea de atracție a roșcatului discret.

Cuprul merge de minune și în combinație cu nuanțele de ciocolatiu. Trebuie să știți că în 2021, roșcatul intens nu mai este la modă, așa cum a fost anul trecut.

Tocmai de aceea, trebuie să mizați pe cupru, dacă nu vreți să renunțați de tot la roșcat. Puteți să vă vopsiți părul ciocolatiu și să-i faceți câteva șuvițe discrete de cupru. Veți avea un look feminin, iar chipul dumneavoastră va emana căldură.

Pentru un aspect îndrăzneț, dar romantic și jucăuș, în același timp, încercați rozul pastelat.

Și blondul cenușiu rămâne în tendințe. Aveți totuși grijă, pentru că această culoare nu poate fi purtată de oricine. Rădăcina părului trebuie să fie o nuanță mai închisă, iar pe lungime puteți opta pentru nuanțele de cenușiu. Este ideal mai ales pentru femeile care au multe fire de păr albe.

Dacă vă place părul mai închis la culoare, alegeți un negru strălucitor. Și această nuanță este greu de întreținut, așa că spălați-vă părul cu un șampon fără sulfați, care să vă ajute să vă mențineți culoarea intensă de negru.


Abonează-te pe

Citește și:

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

RALUKA: Cine este celebra artistă. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

DESCOPERĂ: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

CITEȘTE: 4 modele de tunsori pentru fața rotundă. Ce ți se potrivește și ce nu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul saptamanii

CITEȘTE: Horoscop rune 18 - 24 octombrie 2021. O zodie poate primi o cerere în căsătorie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri