Se împarte averea în familia Cristinei Țopescu, la jumătate de an de la decesul celebrei prezentatoare! Fratele Cristinei se judecă cu soția care l-a acuzat de infidelitate!


Se împarte averea în familia Cristinei Țopescu, în urma divorțului fratelui ei, Cristi.


In articol:

Se împarte averea în familia Cristinei Țopescu, din cauza procesului dintre Cristi, fratele Cristinei, și Raluca, soția acestuia. Cristi Ţopescu se află în proces de divorţ din 13 martie 2019.

Atunci, el a dat-o în judecată pe soţia sa, Raluca, femeia care i-a dăruit doi băieţi, miza fiind cine va rămăne cu copiii după divorţ.( vezi care e legătura sinistră dintre moartea lui Costin Mărculescu și cea a Cristinei Țopescu)

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu nu și-a mai văzut copiii de două luni! Dorul este sfâșietor! „I-am strâns în brațe printre porțile de fier”

Pe 20 ianuarie 2020, la doar patru zile după ce Cristina Ţopescu a fost incinerată, Cristian a avut termen la Judecătoria Sectorului 1.  „Amână cauza. Pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinare acordă termen la data de 02.03.2020”, a fost hotărârea judecătorilor. Întâmpinarea este actul de procedură prin care pârâtul, în cazul acesta Raluca, se apără, în fapt și în drept, față de cererea de chemare în judecată. Asta înseamnă că instanţa a decis ca fratele Cristinei Ţopescu şi avocatul său să studieze actele pe care se bazează apărarea Ralucăi.

Se împarte averea în familia Cristinei Țopescu. Următorul termen e pe 10 august 2020

Din acest dosar s-a disjuns un altul, al cărui obiect este „partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial”, ceea ce înseamnă că Cristi și Raluca își vor împărți averea acumulată în timpul căsniciei lor.

Dosarul a fost înregistrat pe 29 mai 2020, iar pe 15 iunie, când a fost stabilit primul termen, cauza a fost amânată pentru 10 august 2020.  Cristian a fost protagonistul unui scandal enorm în 2016. Soţia sa, Raluca, a dezvăluit că acesta a înşelat-o.

Ea a postat pe contul de Instagram o fotografie în care arăta degetul mijlociu şi a scris un text în engleză:  „Asta este pentru viitorul meu, sper, ex-soţ, pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce mie îmi spunea că mă iubeşte!”.

După două-trei luni, cei doi au apărut din nou ca un cuplu, iar amicii au presupus că Raluca nu se mai desparte de Cristi. Se pare, însă, că ea apucase să declanşeze formalităţile de separare, neluând în calcul o posibila împăcare. Cu toate acestea, ei s-au împăcat, pentru că în toamna lui 2017 s-au căsătorit din nou, sau cel putin aşa a susţinut Raluca, care s-a pozat cu Cristi şi cu copiii, ea şi fiul lui Topescu ţinând mâna dreaptă la inimă.  „Ups! Am făcut-o din nou! #Proaspăt căsătoriţi#familie#iubire”, a postat Raluca. Situaţia s-a schimbat din nou şi s-a ajuns la procesul de divorţ.

Citeste si: Fotografia zguduitoare care arată că Mărculescu trăia din mila prietenilor! Adriana Bahmuțeanu a confirmat: „Costin avea zile în care nu avea nici ce să mănânce”

Se împarte averea în familia Cristinei Țopescu. A fost găsită fără suflare pe 12 ianuarie

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianuarie, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu. Cristian Ţopescu, care a decedat pe 15 mai 2018, la 81 de ani, avea trei copii, pe Cristina, Cristian şi Sebastian, din trei căsnicii diferite.

Citeste si: Ultimele cuvinte ale Cristinei Țopescu, înainte să moară: „Mi se face rău...”


Abonează-te pe

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu nu și-a mai văzut copiii de două luni! Dorul este sfâșietor! „I-am strâns în brațe printre porțile de fier”

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Detalii neștiute! Totul despre relația președintelui Klaus Iohannis cu soția sa, Carmen

Andreea Berecleanu NU își poate vedea familia, din cauza pandemiei de coronavirus. „Nu am vizitat de aproape două săptămâni...”

Lavinia Pîrva, despre agresivitatea lui Ștefan Bănică: „Este foarte greu...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

TRIMITE: Mesaje de „LA MULȚI ANI!” pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri