Se desparte ușor Andreea Marin de oamenii din viața ei? Cum este atunci când își coordonează echipa în anumite proiecte pe care le are? „Acesta este felul meu de a fi.”

Se desparte ușor Andreea Marin de oamenii din viața ei? Cum este atunci când își coordonează echipa în anumite proiecte pe care le are? „Acesta este felul meu de a fi.”
Se desparte ușor Andreea Marin de oamenii din viața ei? Cum este atunci când își coordonează echipa în anumite proiecte pe care le are? „Acesta este felul meu de a fi.”

Andreea Marin a vorbit despre oamenii cu care lucrează și dacă poate renunța ușor la persoanele din viața ei.

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute și iubite persoane din România, fostă prezentatoare TV, implicată în numeroase ONG-uri și proiecte de suflet, se dedică de fiecare dată tuturor evenimentelor pe care le are de dus până la capăt. Invitată în cadrul Un podcast MIȘTO by Bursucu, aceasta a fost întrebată dacă se desparte ușor de oamenii din viața ei și care este legătura sa cu întreaga echipa cu care își desfășoară activitățile.

Vedeta a spus că este foarte pasionată de ceea ce face și este extrem de fericită atunci când vede că și ceilalți din jurul ei realizează așa cum trebuie lucrurile. A recunoscut că nu poate renunța ușor la oamenii din viața ei, deoarece fiecare ajunge să ocupe un loc special în sufletul său.  „Nu, dimpotrivă. (Nr. Dacă se desparte ușor de oameni). Pentru că fiecare ajunge să ocupe un loc în sufletul meu.
Nu pot lucra decât cu oameni dedicați, cu cei care iubesc ceea ce fac, care sunt pasionați de ceea ce fac. Amintește-ți de tine când erai pasionat în ceea ce făceai și amintește-ți de mine cum eram surprinsă că vă ieșea treaba. Eram și pasională față de reacțiile de cei din echipa mea că fac lucrurile bine. Și poate că sunt pasională și în sens invers, când lucrurile nu ies la fel de bine.
Acesta este felul meu de a fi.”,
a povestit Andreea Marin.

Cum este Andreea Marin în relația cu oamenii din echipele sale

Citește și: Andreea Marin a vorbit despre momentul în care i-au fost furate lucrurile moștenite de la mama sa: „Am rugat-o foarte mult să îmi dea lucrurile acelea înapoi. Era prea târziu.”

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Andreea Marin nu pune preț pe haine! Vedeta a vorbit despre cum își alege piesele vestimentare: „Pe mine nu mă face o etichetă. Dacă îmi place ceva, port cât de des pot acea haină.”

Vedeta a mai mărturisit că există anumite proiecte care se realizează cu calm, iar alte proiecte depind de fiecare dată de ceas și de anumite zile limită care nu pot

fi depășite. Aceasta a recunoscut că nici nu are cum să fie foarte calmă uneori, deoarece nu ar avea cum să îi iasă anumite lucruri pe care și le propune.  „Nici nu aș putea să aduc ceea ce fac, la nivelul la care fac anumite lucruri, altfel. Dacă aș fi prea liniștită, nu ar avea cum să iasă. Depinde de tipul de proiect pe care îl coordonez. Am proiecte în care lucrurile se fac toate pe calm și pe liniște.
Am alt gen de proiect în care nu, pentru că totul e pe ceas și termenele nu pot fi depășite.”,
a mai spus Andreea Marin.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea Marin nu pune preț pe haine! Vedeta a vorbit despre cum își alege piesele vestimentare: „Pe mine nu mă face o etichetă. Dacă îmi place ceva, port cât de des pot acea haină!”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Inci, cu ochii pe Han 

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies