”Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienții cu această boală!” Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson, chiar de acum câțiva ani

”Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienții cu această boală!” Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson, chiar de acum câțiva ani
”Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienții cu această boală!” Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson, chiar de acum câțiva ani

Natașa Raab nu se află într-o stare tocmai bună, odată ce a fost diagnosticată cu Parkinson, în prezent, primind îngrijiri medicale de specialitate.

Natașa Raab este o cunoscută actriță, de la noi din țară, care însă, odată cu trecerea timpului, a dezvăluit faptul că este diagnosticată cu Parkinson, iar de atunci și până în prezent, starea sa de sănătate s-a degradat.

 

Natașa Raab este în continuare de negăsit, după ce a fost diagnosticată cu boala Parkinson

Este cunoscut deja faptul că actrița Natașa Raab ne înveselește zilnic starea de bine, odată ce o vedem în reclamele de la TV.

Cu toate acestea, se pare că aceasta nu a mai apărut în atenția publicului larg de ceva vreme, odată ce a aflat că este diagnosticată cu boala Parkinson.

Astfel, se pare că odată cu trecerea timpului, și simptomele acestui diagnostic au afectat-o din ce în ce mai mult, motiv pentru care a hotărât că a venit momentul să se retragă. Cu toate acestea, de câțiva ani de zile, niciun coleg de-al acesteia nu a mai primit vreun semn, ceea ce i-a făcut să se îngrijoreze.

Chiar și Maria Panait, cea care juca rolul „fiicei” Natașei Raab, într-un serial TV cunoscut, a declarat faptul că a încercat să ia legătura cu aceasta, însă nu a primit niciun răspuns.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

”În ultima vreme, nu ne-am mai văzut. (…) M-au luat atunci sub aripa lor ocrotitoare și Florin Zamfirescu și Natașa Raab.

N-am mai vorbit cu dânsa, a avut niște probleme, niște necazuri și cred că au afectat-o foarte mult. N-a mai răspuns la telefon. Sper din suflet să îi fie bine”, a declarat aceasta.

natasa raab biografie
Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson, chiar de acum câțiva ani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Veneau doar să mă întrebe că de ce nu am mâini!” Lorelai Moșneguțu a povestit totul despre cel mai greu moment din viața sa

 

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Se zvonește că Natașa Raab ar fi internată într-o clinică specializată

În ciuda faptului că nimeni nu mai știe nimic de Natașa Raab, se pare că un apropiat al acesteia a mărturisit că starea acesteia de sănătate nu este deloc una bună, motiv pentru care familia ar fi decis să o interneze într-un centru special, pentru a avea parte de îngrijirile necesare.

 “ Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură.

Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume. Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienții cu această boală. Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav. Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa.
Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă
”, a dezvăluit un apropiat de-al acesteia.

Citește și: “Acum sunt într-un program de recuperare!” Florin Chilian a fost diagnosticat greșit cu cancerCitește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

“Acum sunt într-un program de recuperare!” Florin Chilian a fost diagnosticat greșit cu cancer

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Din 27 iulie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21:00, un nou sezon “Tu urmezi!”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies