Schimbări de vară în grila de programe Kanal D

Schimbări de vară în grila de programe Kanal D
Schimbări de vară în grila de programe Kanal D

#De săptămâna viitoare, serialul “O dragoste” va fi difuzat cinci zile pe săptămână, de la 20:00; productia turcească “Vinovați de iubire” și quiz-ul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de la 21:45

Kanal D întâmpină vara cu vești bune pentru telespectatorii săi! Începând de săptămâna viitoare, grila de programe va avea câteva modificări pentru a oferi o experiență cât mai captivantă publicului.

Astfel, serialul turcesc „O dragoste” va aduce bucurie fanilor serialelor turcești, fiind difuzat, începând de săptămâna viitoare, cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, la ora 20:00. Povestea fascinantă a familiilor Unal și Arslan continuă să captiveze publicul din România, surprinzând privitorii cu evenimentele tulburatoare din viețile acestora.

Membrii celor două familii, cu stiluri de viață foarte diferite, navighează, de multe ori disfunctional, prin tradiționalism și valorile societății moderne. Povestile acestora se împletesc dramatic, iar telespectatorii se pot regăsi în continuare în micile si marile “istorii” de familie, realist transpuse pe micul ecran. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, quiz show-ul care pune în valoare frumusețea și bogăția limbii române, va putea fi urmărit de la 21:45, în fiecare luni și marți. Telespectatorii vor avea astfel ocazia să se bucure de antrenamentul minții mai devreme, provocându-și cunoștințele de vocabular și perspicacitatea. Quiz-ul, care a intrat în casele românilor acum doi ani, continuă să ofere exerciții de vocabular și definiții care solicită atenția și cunoștințele telespectatorilor și concurenților.

Serialul „Vinovați de iubire” va fi difuzat, ca si până acum, de miercuri până vineri, dar va putea fi urmărit imediat dupa producția “O dragoste”, de la ora 21:45. Recent lansat, serialul a surprins plăcut publicul prin povestea de iubire extraordinară, inspirată din realitate, pe fundalul unor drame de familie. Doi îndrăgostiți se confruntă cu demonii trecutului și luptă pentru dragostea lor, oferind telespectatorilor o experiență emoționantă și captivantă.Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies