Scapa de coatele uscate si crapaturile din talpa facand asta zilnic


Coatele uscate sau crapate si bataturile din talpa provoaa durri, insa au si un aspect inestetic. Aceste parti ale corpului sunt mereu puse sub presiune si trebuie tratate cu atentie, ingrijite cu anumite creme hidratante. Daca nu aveti prea multi bani au timp, exista o varietate de moduri prin care puteti trata coatele si talpile.

Atat coatele, cat si talpile au de suferit daca nu le acorzi atentie. Coatele si talpile sunt acele parti ale corpului pe care toata lumea le ignora si nu le prea ingrijeste. Seara, dupa dus, ori dimineata, curatati talpile si aplica uleiuri regeneratoare atat pe talpi, cat si pe coate. Si aceste zone au nevoie de ingrijire.

Incearca sa nu mai stai sprijinit in coate, pentru ca din acest motiv se formeaza acea zona crapata din coate. In bata ta poate fi introdusa si o perie de picioare, care sa asigure curatarea talpii de celule moarte.

Sursa
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri