Scandal fără precedent în familia Biancăi Drăgușanu. De ziua ei, Alex Bodi și-a agresat soacra


Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, și asta din cauza numeroaselor scandaluri mediatizate dintre cei doi.


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Chiar dacă în ultima perioadă cuplul părea că și-a revenit și că în sfârșit va dăinui liniștea peste familia lor, iată că lucrurile nu sunt deloc roz. De ziua sa, Bianca Drăgușanu a primit un „cadou”- se pare că Alex Bodi s-a purtat atât de „frumos” cu soacra lui, Madi Drăgușanu, încât femeia s-a văzut nevoită să sune la numărul de urgență.

Citeste si: Mesajul straniu scris de Alex Bodi după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „De la prea mult bine o să vrea să-ți facă rău! Fiecare va primi ce merită la momentul potrivit!”

Scandal Drăgușanu. Martorii au confirmat faptul că bărbatul a avut un comportament agresiv la adresa soacrei sale, înjurând-o și umilind-o într-un parc din Capitală, se pare că acesta a încercat inclusiv să o lovească, conform persoanelor care au asistat la scena dintre cei doi.

Tot scandalul ar fi pornit de la o discuție, iar Alex Bodi s-ar fi enervat în urma reproșurilor pe care Madi Drăgușanu i le-a adresat. Poliția și-a făcut apariția, pentru a calma spiritele, iar mama Biancăi Drăgușanu a fost înjurată și era foarte aproape să fie agresată fizic de Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Alex Bodi soacră. Scandal Drăgușanu
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Alex Bodi soacră. Scandal Drăgușanu

Scandal Drăgușanu. Scandal fără precedent în familia Biancăi Drăgușanu!

Dacă până acum, majoritatea certurilor din cuplu se petreceau, evident, între soții Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, bărbatul nu s-a mai putut stăpâni și a atacat-o (din fericire, doar verbal) pe soacra sa, Madi Drăgușanu.

Femeia a încercat să intervină într-un conflict dintre fiica și ginerele ei, dar lucrurile au mers mult prea departe și s-a ajuns inclusiv la alertarea echipajelor de poliție.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou în pragul despărțirii? Declarația șoc a afaceristului: „Ea este vedeta. Întrebați-o pe ea!”

Invitată la o emisiune TV, chiar de ziua sa, pe 6 Martie, Bianca Drăgușanu a declarat că este epuizată și că încearcă să treacă peste toate obstacolele care îi ies în cale zilnic, deși uneori este destul de dificil. Mai mult decât atât, vedeta a dat de înțeles că nu a povestit toate lucrurile pe care a fost nevoită să le depășească și că abia atunci va simți că i s-a luat o piatră de pe inimă.

„Mă crezi că nici nu mai știu ce să fac? Știu doar că azi e ziua mea și că ar fi trebuit să fiu fericită. Anumite chestii nu depind neapărat de mine, dar încerc să-mi dau putere și să încerc să-mi revin. Va veni timpul să vorbesc și să îți povestesc. Mama mă întreabă «mai poți?». Teoretic Dumnezeu îți dă cât poți duce, dar eu simt că nu mai pot să duc. În momentul în care am să vorbesc, eu cred că vor vorbi foarte tare faptele. Când voi veni să vorbesc despre ce mi se întâmplă, mă voi simți eliberată”, a mărturisit Bianca Drăgușanu” a explicat Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, dată de gol: „Regretă că nu a divorțat în decembrie”


Abonează-te pe

Citește și:

Mesajul straniu scris de Alex Bodi după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „De la prea mult bine o să vrea să-ți facă rău! Fiecare va primi ce merită la momentul potrivit!”

David Pușcaș are o nouă mamă adoptivă. Luminița Anghel nu mai vrea să audă de el, iar o altă vedetă i-a luat locul!

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Bianca Drăgușanu, surprinsă în PAT cu un concurent de la Puterea dragostei: „Nu știam...”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat vestea cea mare: „Da”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Culiţă Sterp, cadou de 100.000 de euro pentru Daniela
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri