Șapte semne care îți arată că el este bărbatul potrivit pentru tine!Cum știi că el este alesul în funcție de atitudine şi de faptele lui?


In articol:

Dezamăgirile

în dragoste te fac să înveți din experiența trăită pentru a putea merge mai departe în viață, iar următorul bărbat din viața ta va fi ales cu mai multă atenţie. De câte ori nu ți-ai pus întrebarea, în minte, atunci când ai început o nouă relație: oare el este alesul? Femeile mereu traversează perioade de incertitudine în momentul în care nu mai sunt sigure de partenerul de viață din diverse motive. De fiecare dată încearcă să aloce timp și de cele mai multe ori trec cu vedere anumite defecte sau obiceiuri ale bărbatului de lângă ele.
Cum știi că el este bărbatul potrivit pentru tine?

1. Nu îi place să se joace cu tine

Plănuiești o întâlnire și el va fi acolo, fără a căuta scuze penibile. Mesajele tale mereu au un răspuns și se asigură că ești lămurită.

Citeste si: ”Am divorțat pentru că am fost lovită, fizic” Ce spune Matilda Pascal Cojocărița despre bătăile crunte pe care le-a primit din partea fostului soț: ”Era un om interiorizat, suferea în interior”- kanald.ro

Citeste si: Calendar ortodox 18 martie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?- stirilekanald.ro

2. Te apreciază la adevărata ta valoare

Povestește despre trecutul tău și relațiile amoroase astfel încât să îți dai sema de ceea ce ai trăit. Singură trebuie să îți dai seama că nu trebuie să mai experimentezi aceleași greșeli și că trebuie să te prețuiești mai mult.

3. Nesiguranța începe să dispară datorită bărbatului de lângă tine

Ai avut experiențe cu adevărat neplăcute care lasă traume de cele mai multe ori.

Acestea te-au făcut să îți construiești „pereți” în jurul tău, dar el va face să te simți confortabil și în siguranță.

Citeste si: „În dulap? În altă parte nu găseai s-o ascunzi?” Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda în fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Hande Erçel și impresarul Hakan Sabancı formează cel mai nou cuplu: ”Totul merge bine, venim din vacanță”. Cum arată bărbatul care i-a furat inima faimoasei actrițe- radioimpuls.ro

4. El îți șterge îndoiala cu acțiuni și nu doar cu vorbe

Încă ai acea nesiguranță în tine și te îndoiești de el, dar el își păstrează cuvintele. Judecă mereu după fapte și nu după cuvinte. O vorbă din popor spune că „faptele mereu demostrează că vorbele nu reprezintă nimic” și ar trebui să te ghidezi după această sintagmă.

5. El este răbdător cu tine

Știe că ai trecut prin niște experiențe grele și îți lasă timp astfel încât să poți observa diferența între relații. El nu se grăbește și are răbdare... Practic așteaptă până când vei pune jos „armura” pe care ți-ai croit-o singură.

6. Este simpatic tot timpul și împărtăşeşte tot cu tine

Ți se poate părea ciudat dacă ai trăit într-o lume în care nu ai mai văzut lucrurile normale, mai ales dacă bunătatea și compasiunea au devenit o raritate. În momentul în care l-ai întâlnit pe el și este amabil sau drăguț tot timpul, ți se pare bizar.

7. O ceartă nu pune capăt relației

Argumentele și disputele într-o relație sunt inevitabile. În situația ta, dacă aceste lupte au dus la îndepărtarea de oameni și aruncarea greșelilor de cuplu doar asupra ta, aceste lucruri nu se vor mai întâmpla. El nu o să lase ca o discuție pe un ton ridicat să vă otrăvească relația.

Dacă regăsești minimum cinci din aceste motive, înseamnă că ai găsit partenerul potrivit pentru tine.


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac 20 martie 2023. Află ce zodie își va îndeplini o mare dorință

Câți bani a scos din buzunar Carmen Iohannis, pentru eșarfa purtată în vizita oficială din Emiratele Arabe Unite

Tradiții de echinocţiu de primăvară. Ce E BINE să faci, azi, pentru a atrage norocul în viața ta - ego.ro

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

Calendar ortodox 18 martie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă? - stirilekanald.ro

Edu.ro Subiecte Română simulare Evaluare Națională 2023: Când vor fi disponibile subiectele online? - kanald.ro

Un nou scandal în industria muzicală? Adrian Enache și Aurelian Temişan, schimb de replici dure: ”Păi ce să-i fac, dacă e mai sobru”. Ce și-au reproșat și de unde a pornit... - radioimpuls.ro

Fiul Vicăi Blochina s-a mutat cu Victor Pițurcă! De ce nu mai vrea Edan să stea cu mama lui?! - wowbiz.ro

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 20 martie 2023. O zodie va avea parte de o dezamăgire în dragoste
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri