Sâmbătă, de la ora 15:00, in ”ROventura”, Cluj, oraș de poveste

Sâmbătă, de la ora 15:00, in ”ROventura”,  Cluj, oraș de poveste

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, emisiunea ”ROventura” ne invita să ne întoarcem, pe plaiuri Clujene.

“Lung îi drumul Clujului, dar mai lung e-al dorului”, bine zice versul din folclorul românesc, pentru că dorul de Ardeal ne-a făcut să revenim, iată, prin intermediul ”ROventura”, după 3 ani,  în orașul de la poalele Feleacului.

Oraș cosmopolit, Clujul a devenit o destinație perfectă pentru iubitorii de city break din întreaga lume, iar George Mihai și Andreea Străvoiu ne invită să-i descoperiți farmecul, dar și să facem cunoștință cu câțiva dintre oamenii care sfințesc locul.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Cluj Napoca e considerat orașul cu cel mai bun nivel de trai din România, printre cele mai sigure aglomerări urbane din Europa, dar, în ultimii ani, și unul dintre cele mai vizitate orașe din țară.

Odată ce coborâm în inima orașului, simțim mai bine pulsul Clujului și ne bucurăm ochii cu mozaicul arhitectural ce înconjoară Piața Unirii pentru ca, după o fabuloasă plimbare prin oraș, să ne oprim să degustam bucatele ardelenești.

Casa fripturilor suculente, generoase și gătite ca la carte este locul în care își găsesc pofticioșii răsfățul și poftele împlinirea.

Ne vom bucura de o experiență gastronomică desăvârșită chiar în inima Transilvaniei și asta nu e tot...

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies