Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Timișoara, un oraș de poveste

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”,     Timișoara, un oraș de poveste
Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Timișoara, un oraș de poveste

Emisiunea de călătorii ”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 14:45, la Kanal D, să pornim într-o incursiune de poveste prin Timișoara.

“Mica Vienă”, “Capitala Banatului” sau “Orașul de pe Bega”, oricum i-am spune, Timișoara este unul dintre cele mai vechi și mai frumoase orașe din țară.

Orașul Revoluției este un amalgam de propuneri interesante când vine vorba de Turism iar centrul vechi, alcătuit din cele trei piețe interconectate, dominat de clădiri care păstrează încă farmecul altor vremuri, este cel mai cunoscut loc printre timișoreni și, cu siguranță, cel mai vizitat de turiști.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Împreună cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, vom descoperi Timișoara mai puțin cunoscută, cartierele- cenușărese și, înainte de toate, canalul Bega, inima verde din “Orașul Florilor”.

Pe lângă plimbarea la bordul vasului istoric și degustarea de vinuri din podgoriile Banatului, vom afla și despre misiunea prietenilor de la Asociația Ecluze pe Bega, care ne propun o călătorie pe apă,

pe maluri și dincolo de diguri, în trecutul, prezentul, dar mai ales în viitorul Timișoarei. Sălbatic sau îndiguit, cursul râului e la fel de fermecător și își spune, parcă, de la sine, povestea.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Care este secretul Ilenei Sterp pentru o supă de găluște perfectă: „Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

VIDEO. Charlotte Dujardin, primele declarații după ce a fost acuzată că abuzează caii: "Îmi cer scuze sincer pentru comportamentul meu"

Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies