Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”. Valea Slănicului buzoian – locuri de legendă


George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii „ROventura” vă invită să le fiți alături într-o nouă și fascinantă călătorie, de data aceasta, pe Valea Slănicului buzoian, și până sus, la lacul Mocearu.

O zonă care este, pe cât de sălbatică, pe-atât de spectaculoasă, și destul de puțin  cunoscută, cu locuri de legendă care ni se dezvăluie odată ce urcăm pe Valea Slănicului, către salba de monumente naturale din nordul județului Buzău.

Aici, sublimul munților de sare, misterul Focului Viu și povestea lacului Mocearu fac din cununa Subcarpaților un colț de Românie cu adevărat pitorească.

George si Andreea nu au cum sa nu poposească în una dintre cele mai liniștitoare cabane, situate chiar lângă lacul cu același nume, care îmbie la relaxare și răsfăț culinar desăvârșit, acolo unde vom gasi unele dintre cele mai savuroase preparate care alcătuiesc un ospăț buzoian de poveste. Și, asa cum vom descoperi, nu există bucate mai bune decât acelea făcute după taine de demult, cu ingrediente proaspete și sănătoase, pe care nu toti au șansa să le vada cum prind formă și gust. Ca să fie o bucurie pentru toți, îmbinăm pescuitul și plimbarea până ce gazdele calatorilor nostri pregatesc ospatul. George si Andreea ne poftesc să descoperim tainele pescuitului pe lacul Mocearu.

Locul acesta, de o sălbăticie atât de frumoasă, parcă îți taie respirația. Apa cristalină, vegetația ca-n Deltă, insulele plutitoare și pădurea care îmbracă luciul de apă în nenumărate culori te fac să vrei să rămâi.  Frumusețea locului a cucerit generații întregi de localnici și călători deopotrivă.

Pentru ca experiența să fie cu adevărat completă, ne vom relaxa, prin intermediul “ROventura”, așa cum se cade, la munte, în ciubărul cu apă fierbinte.

Nu ratați sâmbăta aceasta, o incursiune feerică ce se va lipi de sufletele noastre, pe Valea Slănicului buzoian și până la lacul Mocearu, începând cu ora 15:00, în “ROventura”, alaturi de George Mihai și Andreea Stravoiu, la Kanal D.


Abonează-te pe

Citește și:

„Am reluat statul în chirie”. Cum a ajuns să trăiască Otilia Bilionera după ce fostul impresar i-a luat totul

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Nicolae Guță, gest emoționant pentru unul dintre copiii săi! Cum a apărut acesta în public

Stirile Kanal D, lider de piata la nivelul intregii tari si pe publicul Comercial

„Cuvintele mi se par neputincioase...” Laura Cosoi mărturisește cum a fost a treia naștere

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„La mine e mai greu”. Jador, dezvăluiri despre motivul pentru care nu își dorește să devină tată
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri