Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura” Delta Siretului, plai mirific


Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, echipa “ROventura” ne invită într-o călătorie magică, prin Delta Siretului, locul care a adus anul acesta, în Vrancea, mai mulți turiști decât restul județului laolaltă.

În acest loc mirific, natura și omul par că și-au dat mâna în lunca mlăștinoasă și au creat un complex turistic fabulos, cunoscut astăzi ca Delta Siretului, sau mica Deltă a Moldovei. Odata ajuns acolo, “nu știi” încotro să apuci mai întâi, în descoperirea celor 82 de hectare de rai, dar George și Andreea ne invită să descoperim mai întâi locul care a pus bazele epicentrului turistic al Vrancei zilelor noastre: ferma piscicolă. 

Ajunși la fața locului, călătorii noștri fac un popas la ferma piscicolă de la Doaga, locul unde vom ”gusta” deliciile de la cherhana. Aurul negru al pescarilor, peștele, în special sturionul, apucă drumul exportului, pentru a ajunge în toate restaurantele cu pretenții. Acolo, clientii beneficiază de un adevărat spectacol de gusturi, fie ca aleg să savureze  o friptură, fie cu un caviar proaspăt!

Spectaculos este și faptul ca anul acesta zeci de mii de turiști, atât din Capitală dar și din restul țării, au ajuns aici, anul acesta.

Unii se cazează, alții vin doar să mănânce sau să facă o plimbare cu barca prin Delta Siretului. Luciul de apă, întinderea de stuf, indiguirile naturale, totul e o reușită armonie între dezvoltarea naturală și munca omului, din ultimii patru ani.  

Delta Siretului a fost, în ultimii doi ani, pe buzele tuturor si pentru activitățile din mijlocul naturii care atrag cei mai mulți oaspeți. Vegetația nativă și apa bogată în pește aduc după sine și vietăți obișnuite acestei zone, ba chiar îmbie și păsări călătoare la un popas aici. În plus, acesta e un loc minunat pentru copii de toate vârstele. O mirifică înlănțuire de canale și poduri care taie ochiuri de apă și leagă petice de uscat fascineaza orice călător.

Căsuțe plutitoare, bungalow-uri care au, fiecare, propriul ponton și balcon către luciul de apă, intimitatea și liniștea te inspiră și te ajută să dai frâu liber imaginației.

Un loc mai plin de viață a fost, în ultimii ani, și complexul de corturi tip iurtă, confortabile și nonconformiste, totodată.

Petrecerile de tabără, pentru copii, sau concertele în aer liber, pe scenă-camion, au creat aici multe nopți memorabile. La fel cum le-au avut și cei care au ales să-și organizeze evenimentele private într-un cadru rustic dar elegant, la hambar.

Nu ratați sâmbăta aceasta, „ROventura”, începând cu ora 15:00, la Kanal D, pentru o incursiune de poveste in Delta Siretului, un loc fascinant care și-a scris, deja, numele pe harta

turismului românesc.


Abonează-te pe

Citește și:

Sebastian și Culiță de la Survivor România și-au primit pedeapsa pentru încălcarea regulamentului!

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Cum apare plictiseala în relație

Plușica de la Puterea Dragostei, noi dezvăluiri incendiare despre viața personală: "Mă pregătesc de..."

Ana Maria Mocanu și Rareș Ciortan formează, din nou, un cuplu!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cu ce se ia vopseaua de păr de pe piele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri