Cristina Șișcanu a pregătit o rețetă pentru iubitorii de dulce, care să nu îngrașe foarte mult. Ingredientele pe care le-a folosit pentru salamul de biscuiți.
Prezentatoarea TV ne-a dezvăluit rețeta unui salam de biscuiți care îngrașă mai puțin, astfel că a pregătit toate ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat.
Ingrediente:
- 100 g biscuiți
- 20 g cacao
- 25 g pudră proteică
- 10 g unt
- 50 g brânză topită
- Migdale
- Esență rom
- 30 g îndulcitor
Vedeta a început prin a fărâmița migdalele și biscuiții, îndulcitorul, pudra proteică și cacao. A adăugat și esență de rom pentru gust și a incorporat toate ingredientele. „M-am apucat de făcut salam de biscuiți, dar am o rețetă după care voi face un salam de biscuiți mai dietetic, unul care să îngrașe mai puțin decât salamul de biscuiți obișnuit.
Cum realizează Cristina Șișcanu salamul de biscuiți
Citește și: Trupa PINDU, implicată într-un ACCIDENT GRAV! Doi membri ai formației au ajuns la spital- kanald.ro
Citește și: Anunțul momentului pentru români!- stirilekanald.ro
După ce a amestecat toate ingredientele uscate, Cristina începe să amestece untul cu brânza și esența de rom, apoi incorporează ambele compoziții. Când a ieșit exact așa cum trebuie, îl pune într-o folie și îl lasă la frigider. „Într-un bol punem ingredientele umede. 10 g de unt topit, 50 g de brânză de vaci proaspătă și esența de rom. Amestecăm bine, iar acum incorporăm în amestecul de biscuiți. Mai punem câte o lingură de apă treptat. Mai topim niște unt și mai punem niște brânză pentru a fi mai multe ingrediente moi și să iasă pasta. Pun unt și brânză până se încheagă. Dacă vedeți că nu se încheagă, mai adăugați câte un pic din fiecare ingredient umed. E perfect. Nu trebuie să fie nici prea umedă. Facem ce formă vrem. E perfectă compoziția, nici nu e prea umedă, nici nu e prea uscată. Am rulat bine folia și îl băgăm la frigider.”, a mai povestit vedeta TV.