,,Să nu credeți că e ușor”. Dorian Popa a reacționat, după ce a fost criticat că își cumpără mașină de 300.000 de euro


Dorian Popa a reacționat, într-un clip de pe canalul său de YouTube, după ce fanii l-au criticat foarte dur, pentru că a decis să investească 300.000 de euro într-o mașină. Artistul consideră că este un om foarte muncitor și a făcut foarte multe sacrificii ca să ajungă unde este acum.


In articol:

În urmă cu puțin timp, artistul a anunțat că a plătit un avans pentru o mașină în valoare de 300.000 de euro, iar recent, s-a întrebat, într-un vlog de pe canalul său de YouTube, dacă ar merita să schimbe mașina pe care și-a dorit-o, cu alta care costă aceeași sumă.

Citeste si: ,,Să nu aud!”. Dorian Popa, declarații despre o posibilă nuntă între el și Claudia Iosif

Ce a declarat artistul

Dorian Popa a spus că înțelege faptul că i-a deranjat pe unii, deoarece își ia o mașină în valoare de 300.000 de euro, în vremuri în care lucrurile sunt un pic atipice, iar economia se mișcă mai greu decât în timp normal.

„Am postat zilele trecute vlogul cu mașinile și iată o tonă de comentarii vizavi de faptul că țara arde și baba se piaptănă. În situația de față țara e România și e implicit reprezentată de cei care au dat cu hate la acel vlog. Și baba e subsemnatul, înțeleg că i-am deranjat pe unii că îmi iau o mașină în valoare de 300.000 de euro în vremuri în care într-adevăr lucrurile sunt un pic atipice, iar economia se mișcă mai greu decât în timp normal”, a

declarat Dorian Popa.

Artistul a menționat faptul că a muncit foarte mult și că îi mulțumește lui Dumnezeu că a ales acest drum pentru el și nu regret nicio secundă. Pe măsură ce anii au trecut, el a realizat că îi place foarte mult să muncească și să aibă rezultate.

„Fratele vostru a muncit draconic și îi mulțumesc din sufletul lui Dumnezeu că a ales acest drum pentru mine și nu regret o secundă. Pe măsură ce anii au trecut mi-am dat seama că îmi place mult să muncesc, îmi place să am rezultate și că distracția nu trebuie să fie pe locul doi, ci chiar pe locul 3, 4 sau 5 din punctul de vedere al priorităților din viața mea”, a mai spus artistul.

Dorian Popa a reacționat, după ce a fost criticat că își cumpără mașină de 300.000 de euro

Dorian Popa a reacționat, după ce a fost criticat că își cumpără mașină de 300.000 de euro

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Sunt supărat cu spume!” Dorian Popa, nervos după ce hoții l-au furat

Comentariul care l-a făcut pe Dorian Popa să răbufnească

„Noi suntem săraci și tu ne arăți mașină de 300.000 de euro?”, a fost unul dintre comentariile pe care unul dintre fanii lui i le-a lăsat, iar Dorian Popa a fost deranjat și a răbufnit.

Artistul a menționat că mulți oameni au fost sau sunt sărăci, dar asta nu înseamnă că trebuie să se complacă în situația asta. El a declarat faptul că nu a primit mașina nici de la mama, nici de la tatăl lui, nu a cerșit, nu a furat și nici nu a făcut lucruri ilegale.

„Mulți dintre noi am fost sau suntem săraci. Asta nu înseamnă că trebuie să ne complacem în situația asta. Nu am primit mașina nici de la mama, nici de la tata, nu am cerșit, nu am furat, nu am făcut lucruri ilegale. Am muncit de luni până duminică non-stop, muncesc de luni până duminică. Ce mă îngrijorează pe mine e că mulți dintre cei care aruncă cu hate au fost vara asta cel puțin o dată sau de două trei ori la mare, probabil că vara aceasta au fost cel puțin la un festival, poate că în weekenduri au fost la cluburi, la grătare sau alte petreceri. Să nu credeți că e ușor. În momentul în care ai mașini de sute de mii de euro sau construiești un cartier de sute de mii de euro sau ai o casă de sute de mii de euro nu îți e și ție de un Santorini, un Monaco, la Mamaia, poate chiar la munte. Dacă vrei în viață rezultate trebuie să faci sacrificii!”, a mai declarat el.

Dorian Popa a reacționat, după ce a fost criticat că își cumpără mașină de 300.000 de euro

Dorian Popa a reacționat, după ce a fost criticat că își cumpără mașină de 300.000 de euro

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Nu am dorit să-mi maximizez profitul” Cât costă o casă construită de Dorian Popa


Abonează-te pe

Citește și:

“Urmează vremuri grele, ăsta e doar începutul” Care a fost decizia lui Dorian Popa, după ce a primit factura la energie electrică

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,Să nu aud!”. Dorian Popa, declarații despre o posibilă nuntă între el și Claudia Iosif

„Sunt supărat cu spume!” Dorian Popa, nervos după ce hoții l-au furat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri