“Să îi învăț să preia din afacerile noastre.” Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea, vorbește despre viața de după divorț


Fosta soție a lui Cristi Borcea, Mihaela, se ocupă împreună cu cei doi băieți de afacerile familiei Borcea. Mihaela a dezvăluit în ce relații a rămas cu fostul ei soț după divorț.


In articol:

Mihaela este prima soție a omului de afaceri român, Cristi Borcea, cu care are împreună trei copii, doi băieți și o fată. După ce au depus actele de divorț, fostul acționar de la Dinamo și-a lăsat toate afacerile familiei în mâinile Mihaelei. Femeia în vârstă de 52 de ani are un mare succes în afaceri, ocupându-se de hotelul din Olimp al fostului patron de la Dinamo.

Aceasta este administrator unic și continuă să aibă o relație bună cu milionarul, care i-a fost soț între anii 1988 și 2011. După 11 ani de la despărțirea de Cristi Borcea, fosta lui soție a făcut declarații despre familia ei. Aceasta a vorbit și despre ce pasiuni au cei trei copii ai săi. Deși copiii au trecut de vârsta majoratului, ea le oferă în continuare multă atenție și iubire.

Citeste si: Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea. Suma incredibilă pe care trebuie să o plătească turiștii

Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea, vorbește despre viața de după divorț

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: ,,Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul” Cristi Borcea, pregătit să îşi mărească din nou familia. Valentina Pelinel a vorbit despre al patrulea copil.

„Copiii mari sunt probleme pe măsură. Nu pot să spun că mai sunt la nivelul cum erau când erau mici, nu mai sunt atât de ocupată și cu această problemă, dar chiar și acum când sunt mari, au nevoie de sfaturi, au nevoie, chiar dacă sunt mari, trebuie să îi mai cerți uneori, că așa e bine ca să îi poți aduce pe linia dreaptă și să nu facă greșeli. Să îi învăț să preia din afacerile noastre și să conducă, așa cum o facem și noi, cu mână de fier”, a spus Mihaela Borcea într-o emisiune televizată.

Mihaela și-a implicat băieții în afacerile familiei Borcea

Fosta soție a lui Cristi Borcea a ales să își implice și băieții în afacerile familiei, în timp ce fiica ei, pe nume Melissa, dorește să urmeze o altă carieră. Aceasta își dorește să devină arhitect sau designer. Cu toate acestea, cei trei copii au înclinații către lumea afacerilor.

„Deja cei doi băieți merg pe urmele noastre și paralel cu școala au intrat deja și în business, au început să ne ajute, peste tot pe unde avem afaceri, iar Melissa ce să spun, școală și urmează o altă direcție, cea de arhitect, designer, încă nu știm, dar toți trei au înclinații către afaceri”, a mai spus Mihaela Borcea.

Citeste si: Hristu Chiacu îl acuză pe Cristi Borcea că a încercat să-i fure iubita! Cum a povestit nepotul lui Gigi Becali episodul

Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea, vorbește despre viața de după divorț

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cristi Borcea a recunoscut că a început relația cu Valentina Pelinel în timpul căsătoriei cu fosta nevastă: „Tot timpul am fost cu ea!”


Abonează-te pe

Citește și:

Cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni: „Amândoi ne doream”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Valentina Pelinel, detalii despre căsnicia cu Cristi Borcea: ”Sunt soția unui bărbat minunat”

Mihaela Borcea, mai îndrăgostită ca niciodată! Ce i-a scris iubitului ei?!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri