„Să aibă un umor ieșit din comun”. Carmen Tănase, despre bărbatul perfect pentru ea. Actrița a rămas văduvă acum 22 de ani


Actrița a rămas văduvă în urmă cu 22 ani, lucru pe care nu foarte multe persoane îl știu, astfel că a fost nevoită să aibă grijă de una singură de băiatul ei. Cum descrie Carmen Tănase bărbatul perfect pentru ea?


In articol:

Carmen Tănase este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate actrițe din România. În ciuda acestui lucru, artista a traversat și perioade foarte grele de-a lungul timpului. Partenerul ei s-a stins din viață în urmă cu 22 de ani, pe vremea când fiul lor era încă foarte mic.

De curând, aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre toată acea perioadă dureroasă.

Citeste si: „Sunteți un om mic. Vergeturile nu se rezolvă la sală”. Iulia Albu și Carmen Tănase, reacție dură după declarațiile lui George Buhnici

 Carmen Tănase, despre bărbatul perfect pentru ea

Carmen Tănase, despre bărbatul perfect pentru ea

[Sursa foto: Facebook]

Carmen Tănase, văduvă de 22 de ani

Pe vremea când avea doar 39 de ani, Carmen Tănase și-a pierdut soțul și a fost nevoită să se descurce de una singură cu băiatul ei, foarte mic la vremea respectivă.

Despre acea perioadă spună că nu i-a fost deloc ușor, însă și-a găsit puterea pentru a merge mai departe. Relația cu tatăl băiatului ei a fost una foarte frumoasă, mai spune ea, chiar dacă existau și anumite certuri în căsnicie.

„Sigur că n-a fost ușor, pentru că, în primul rând, eu cu bărbatul meu, cu Țucu, am avut o relație foarte bună, care era bazată pe… vorbeam foarte mult.

Vorbeam foarte mult, ne sfătuiam foarte mult, chiar dacă ne certam, totul era constructiv, nu era nimic derizoriu, dar, dincolo de asta, m-a durut foarte tare suferința fiului meu. Asta a durut cel mai tare, pentru că el nu a înțeles de ce i se întâmplă lui asta… Și, na, explică treaba asta! Cum să-i explici? „Mamă, mai sunt și alții în situația asta?

Pe el îl interesa prea puțin în clipa aia, era el atunci în nevoie.

Și atunci am încercat să suplinesc cât am putut această lipsă. Cât s-a putut, că e greu să suplinești lipsa unui părinte, dar am fost ocupată cu această treabă și nu m-a dărâmat asta, dimpotrivă, m-a făcut mai puternică, mai dârză”, a declarat Carmen Tănase pentru VIVA!

Citeste si: „Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc”. Cât câștigă lunar Carmen Tănase

 Carmen Tănase, despre bărbatul perfect pentru ea

Carmen Tănase, despre bărbatul perfect pentru ea

[Sursa foto: Facebook]

Carmen Tănase, despre bărbatul perfect pentru ea

Pentru faptul că a fost singură atâția ani, Carmen Tănase mărturisește acum că nu simte nevoia unui bărbat în viața ei. Aceasta a mai dezvăluit și că dacă și-ar fi dorit neapărat acest lucru, nu ar fi oprit-o absolut nimic.

„Nu știu dacă simt neapărat lipsa unui partener, că m-am obișnuit să rezolv lucrurile singură. Dacă simțeam nevoia, probabil că nu m-ar fi oprit nimic”, a mai spus ea.

Întrebată cum arată bărbatul perfect, Carmen Tănase a răspuns: „ Să fie smart, să iubească animalele și să aibă un umor ieșit din comun. Na, găsește-l! (râde)”.

 


Abonează-te pe

Citește și:

„ Păi ce să cauți tu la plajă? ” Maia Morgenstern, mesaj dur după derapajul lui George Buhnici

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

„Sunt cel mai fericit om din lume”. Vali Vijelie răspunde acuzațiilor legate de scandalul cu amanta

„Mult mai urâți decât sunt în realitate”. Monica Pop, mesaj dur pentru soții Buhnici. Ce a spus medicul despre cei doi

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri