„S-au activat și haterii, niște nebune, bolnave psihic, care s-au apucat să trimită mesaje. Totul la mine este cu contract și totul este contra cost.” Oana Roman trece prin clipe tensionate, după ce a fost jefuită

„S-au activat și haterii, niște nebune, bolnave psihic, care s-au apucat să trimită mesaje. Totul la mine este cu contract și totul este contra cost.”  Oana Roman trece prin clipe tensionate, după ce a fost jefuită
„S-au activat și haterii, niște nebune, bolnave psihic, care s-au apucat să trimită mesaje. Totul la mine este cu contract și totul este contra cost.” Oana Roman trece prin clipe tensionate, după ce a fost jefuită

Oana Roman, cunoscută pentru sinceritatea și transparența sa, a decis să facă lumină într-un aspect recent dezvăluit, care a generat un val de acuzații nefondate din partea unor critici dure. Vedeta adus în prim-plan explicații necesare privind încheierea colaborării cu o firmă de curățenie care era responsabilă de menținerea curățeniei în locuința sa.

După ce a anunțat că nu mai colaborează cu firma de curățenie, mediul online s-a umplut de speculații și ipoteze false. Oana Roman a fost bombardată cu numeroase mesaje în care i s-a cerut să ofere detalii despre motivul real al deciziei sale. În plus, unii utilizatori ai rețelelor de socializare s-au grăbit să trimită mesaje către compania în cauză, sugerând că vedeta i-a lăsat în urmă, după ce aceștia ar fi făcut curățenie în casa sa fără a percepe onorarii.

Citește și: „Nu m-am simțit deloc confortabil. Ele erau un pic diferite față de noi, aveau anumite standarde” Sânziana Buruiană dă cărțile pe față! Adevărul despre neînțelegerile cu Oana Roman și Cristina Șișcanu

Oana Roman trece prin clipe tensionate, după ce a fost jefuită

Deși aceste acuzații au fost lipsite de temei, Oana Roman a decis să clarifice situația în mod deschis și răspicat.

Ea a subliniat că motivul real pentru încheierea colaborării cu firma de curățenie este unul personal și nu are nicio legătură cu presupusele speculații.

În această lume a informațiilor distorsionate, Oana Roman a ales să aducă adevărul la lumină și să împărtășească faptul că decizia sa a fost luată în urma unor motive bine întemeiate. Astfel, vedeta își demonstrează încă o dată integritatea și determinarea de a rămâne autentică în fața publicului său.

Oana Roman a vorbit despre scandalul în care a fost implicată fără voia sa

Oana Roman a subliniat că într-o lungă perioadă de timp, întreaga sa implicare în mediul online în calitate de influencer a fost guvernată de contracte financiare, negând cu fermitate orice formă de oferire gratuită a conținutului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În fața acuzațiilor false, Oana Roman a subliniat că face postări gratuite doar în cazurile în care împărtășește produse pe care le iubește sau pe care le descoperă. Însă, colaborările pe termen lung sunt întotdeauna remunerate financiar. Ea și-a dorit să clarifice această situație pentru hateri și a subliniat că nu efectuează nicio activitate fără a fi plătită corespunzător.

„Aseară am vorbit despre faptul că nu mai am firmă la curățenie și am spus că o să vă povestesc ce s-a întâmplat și din acel moment am început să primesc zeci de mesaje cu întrebarea ce

s-a întâmplat.În același timp, s-au activat și haterii, niște nebune, bolnave psihic, care s-au apucat să trimită mesaje celor de la firma de curățenie spunându-le «Uitați ce face Oana după ce i-ați făcut curățenie pe gratis, cum dă în voi». Ei bine, eroare totală. Eu nu fac nimic pe gratis și nici pe barter, ci doar pe bani și nu vreau să fac rău nimănui, pentru că situația stă altfel.
Vreau să lămuresc pentru haterițele mele drăguțe și minunate și deștepte că eu nu fac nimic pe barter, nimic. Totul la mine este cu contract și totul este contra cost, ca să ne lămurim odată pentru totdeauna. Mai fac postări fără să fiu plătită pentru prieteni sau pentru produse pe care le iubesc sau pe care le descopăr și îmi plac foarte tare și fac o dată un story, dar contractele pe termen lung se fac doar contra cost, asta ca să vă liniștiți și să nu vă mai agitați și să nu mai scrieți mesaje gen i-ați făcut moca.
Este pe bani la mine, pentru că am ajuns în punctul în care nu mai fac nimic doar pe barter, asta ca să vă liniștesc un pic. În ceea ce privește firma de curățenie, acum cred spre două săptămâni, pur și simplu m-au anunțat că și-au încheiat activitatea și că au închis firma pentru că nu reușesc să găsească personal, pentru că personalul pe care îl găsesc în România, din păcate, nu își face treaba cum trebuie și, din păcate, fură, lucru care mi s-a întâmplat și mie, doar că, neavând camere să arate practic și fizic cine a luat ce, nu pot să fac mare lucru, dar am să apelez la voi ca să mă ajutați să recuperez niște chestii, dar firma și-a închis activitatea, pur și simplu, deci nu le fac rău. Ei și-au dat seama că nu au cum și au închis.”,
a spus Oana Roman în mediul online.

De asemenea, Oana Roman a specificat că ii lipsesc tacâmurile, însa a constatat acest lucru abia după câteva zile, deoarece a fost plecată.

”Primesc mesaje de la femei care îmi spun ”Pai cum, aia de la firma de curățenie îți furau din casa si lucrurile nu decurgeau bine si tu le făceai reclama?” Cum sa crezi așa ceva? Ce minte schimonosita trebuie sa ai sa crezi așa ceva când eu am explicat foarte clar ca in momentul când am sesizat această problemă deja ei ma anunțaseră ca au închis firma. N-au mai venit la curățenie, practic eu n-am observat că lipseau tacâmurile pentru ca fusesem plecata, m-au anunțat ca au închis firma și in momentul ala,  a doua sau a treia zi am ajuns acasă si am constatat ca lipsea ceva.”, a încheiat ea.

Ce a răspuns firma de curățenie, după ce Oana Roman a făcut o postare despre ea

După ce Oana Roman a făcut postarea despre firma de curățenie, aceasta nu a putut să se abțină și i-a oferit un răspuns. Se pare că o internaută i-a îndemnat pe cei din companie să intre pe profilul ei și să vadă despre ce este vorba.

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

„Vedeți pe story la dna Oana Roman, este foarte supărată cã "firma de curățenie nu mai are" si "o să ne povestească ce a pätit cu ei"':)))))) bine că i-ați rânit moca la jegu' ala din casă, acum vă mulțumească în stilul ei caracteristic”, a fost comentariul unei internaute.

„Ne pare sincer rău să vă aducem această veste. După o analiză atentă a situației, am luat decizia dificilă de a închide activitatea companiei noastre. In ciuda eforturilor noastre constante de a oferi servici de calitate si de a recruta angajați talentați, ne-am confruntat cu provocări semnificative. Imaginea noastră a fost afectată de aspecte legate de comportamentul unor angajați, ceea ce a afectat relațiile cu clienții si partenerii noștri. Am încercat să remediem aceste probleme, însă ne-am dat seama că, din păcate, aceasta a fost singura opțiune viabilă. Vă mulțumim că ați fost alături de noi în această călătorie si ne cerem scuze că am ajuns in această situație”, a fost răspunsul firmei.

Citește și: Cât costă cei mai scumpi pantofi din lume. Prețul este unul exorbitant, costând cât o mașină de lux nou nouță!Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Știu cât este de iubită, apreciată și respectată mama. Azi încerc să îmi trag sufletul.” Când va ieși mama Oanei Roman din spital

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul controversat postat pe contul lui Andrei Versace după ce a fost descoperit mort în apartamentul său

Virginia l-a chemat pe Moldo în camera roșie. Tânăra a vrut să afle dacă e supărat pe ea. „M-am simțit puțin în plus în momentul acela.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies