S-a rupt lanțul prieteniei între Jador și Bogdan Mocanu?! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi


Prietenia dintre Jador și Bogdan Mocanu scârțâie, precum a declarat chiar fostul concurent de la Survivor România 2021. Ce spune artistul?


In articol:

Jador și Bogdan Mocanu sunt prieteni buni de pe vremea când participau amândoi la emisiunea Puterea Dragostei, iar de atunci au fost nedespărțiți. Fostul iubit al Andrei Volos și-a susținut amicul în emisiunea din Republica Dominicană, însă acum ceva nu merge prea bine în relația dintre cei doi.

S-a rupt lanțul prieteniei între Jador și Bogdan Mocanu?!

Jador și Bogdan Mocanu au rămas prieteni buni de pe vremea în care amândoi erau concurenți la Puterea Dragostei, însă acum s-a produs o ruptură în relația celor doi.

Fostul concurent de la Survivor România 2021 a vorbit despre acest lucru, mai exact despre mesajele pe care Bogdan Mocanu i le-a trimis în Republica Dominicană.

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei și-a găsit marea iubire. Cine este bărbatul care i-a furat inima fostei concurente?

jador despre bogdan mocanu
Jador a dezvăluit motivele pentru care s-a certat cu Bogdan Mocanu[Sursa foto: Instagram Jador]

„S-a supărat el pe mine… Îi trece… E prost el, că spune lucrurile astea pe internet… Lucrurile astea trebuie să le știm noi doi. Dacă e prieten și e prieten, lucrurile astea trebuie să le știm noi, nu lumea.

Dacă el vrea să vorbim pe Internet lucruri d-astea, înseamnă că vrea alte lucruri de la mine, nu vrea prietenia mea. Eu m-am supărat pe el, că s-a supărat din atâta. Eu mi-am făcut griji… În fine, nici nu vreau să vorbesc despre asta”, a spus Jador.

Citeste si: Daniela Iliescu, primul mesaj după ce Culiță a plecat de la Survivor

Atunci când Bogdan Mocanu i-a trimis lui Jador un mesaj la Survivor România, artistul nu a dorit să-l citească, iar cei mai mulți dintre telespectatori s-au gândit că acesta nu știa să o facă, de aceea nu a dorit să spună cu exactitate cuvintele transmite de prietenul lui. 

jador prieten cu bogdan mocanu
Jador spune că Bogdan Mocanu a fost cel care s-a supărat pe el[Sursa foto: Instagram Jador]

„Am terminat o facultate, cum să nu știu să citesc?! Cred că oamenii spuneau în glumă, nu credeau chiar că nu știu să citesc. (…)
Nu am fost emoționat, eu știam că ăla vorbește numai prostii. Eu nu am vrut să citesc ăla la cameră! Nu aveți idee ce mi-a scris acolo. Dacă mi-a trimis poză cu două femei… Eu de când am văzut poza am zis „Pfai, să vezi ce spune acum!’.

Eu nu am vrut să citesc mesajul deloc, doar pentru mine. Mi-a zis de Alexandra Stan că e bună, că vrea să o… Nu știu dacă a dat la televizor. A scris numai tâmpenii. Că vrea să „așa’ cu Alexandra Stan, că e bună, de gagici mi-a scris.
Nu s-a dat la televizor? A pus două fete cu fundul și el le ținea cu mâna și scris „uite ce ai pierdut în țară’ și alte chestii care nu se dau la televizor. Glumele noastre, dar nu se dau la televizor!', a mărturisit Jador.


Abonează-te pe

Citește și:

Philip de la Puterea Dragostei iubește din nou? Cine este bruneta care l-a dat peste cap

Despărțire bombă în showbiz!? Ce se întâmplă în relația lui Theo Rose din cauza certurilor

Ligi de la Puterea Dragostei și-a găsit marea iubire. Cine este bărbatul care i-a furat inima fostei concurente?

Selatin, eliminare surpriză de la Puterea Dragostei! "Vina este în totalitate a mea"

Andreea Arsine, câștigătoarea Exatlon România 3, a devenit mireasă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Constantin Enceanu, dezvăluiri noi despre cearta cu mama fiului de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian: „Sunt o persoană asumată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri