S-a modificat legea. Nu mai e de joacă. Amenzi usturătoare dacă faci acest lucru în propria locuință


Mare atenție dacă doriți să faceți petreceri grandioase în propria locuință! Legea s-a schimbat, iar sancțiunile sunt drastice.


In articol:

Petrecăreții pot lua de acum amenzi usturătoare sau pot chiar să fie trimiși să facă muncă în folosul comunităţii. Cum este posibil acest lucru? Ei bine, asta se întâmplă în cazul în care o persoană îşi deranjeză vecinii, iar aceştia din urmă anunţă Poliţia pe motiv că orele de odihnă nu sunt respectate.

S-au dublat amenzile. Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă faci gălăgie în bloc

Toți românii trebuie să știe că legea s-a schimbat, iar amenzile s-au dublat. O astfel de amendă ajunge acum până la 3.000 de lei, dacă vecinii se plâng la autorităţi că nu au fost respectate orele de odihnă şi este gălăgie în bloc, scrie Impact.ro.

Astfel, după ce Legea 61/1991 a suferit modificări și completări, la art. 2, pct. 26), este menționat faptul că „tulburarea liniștii locatarilor între orele 22.00-08.00 și 13.00-14.00, de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuințele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat în imediata vecinătate a acestora să fie sancționată cu 500-1500 de lei. Astăzi însă, după modificare, suma variază de la 2000-3000 de lei”.

Citeste si: Costin Mărculescu: reconstituirea ultimelor zile din viață! E dramatic ce a trăit actorul

Citeste si: Adio, relaxare! Raed Arafat, decizie radicală după ce a crescut numărul de infectați cu Covid-19: „Nu este deloc exclus...”

În plus, pentru cei neînţelegători, care repetă această faptă într-un interval de 24 de ore, ei pot fi pedepsiţi cu o amendă mai mare, ori cu muncă în folosul comunităţii, se mai arată în legea amintită. Mai exact, poate fi vorba despre amendă de la 2.000 lei la 3.000 lei sau prestarea a 70-120 de ore de activități în folosul comunității ori amendă de la 3.000 lei la 6.000 lei sau prestarea a 100-150 de ore de activități în folosul comunității.


Citește și:

Viorela și Ștefan de la Puterea dragostei s-au căsătorit în secret: „Am zis da”

Cine este cel mai bine plătit om din lume de pe Instagram? E idolul femeilor și sigur ai văzut cel puțin un film în care joacă

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă la miezul nopții: „Te iubesc, m-ai făcut extrem de fericită”

Sfatul zilei de astăzi, duminică 27 septembrie 2020. Săgetătorii iau o decizie importantă

Paul de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a fost descalificat: „M-apucă mila”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 27 septembrie 2020. Află ce zodie are probleme dificile în viața de cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri