S-a luat decizia la Kanal D pentru Exatlon 3! Schimbari majore in cea mai urmarita emisiune a momentului


Exatlon 3 se prelungește și asta pentru că show-ul se bucură de succes și apreciere în rândul fanilor.

Ultimele dueluri dintre Războinici și Faimoși au fost mult mai strânse, astfel că și emisiunea a devenit mult mai interesantă pentru telespectatori. În acest context, admiratorii au început deja să facă pronosticuri cu privire la câștigătorii acestei ediții.

Exatlon 3 va avea doi învingători, un băiat și o fată.

Citeste si: Conflict mocnit in tabara Faimosilor, la "Exatlon"! Cine a parasit competitia sportiva?

Internauții au început deja să desemneze marii câștigători. În opinia celor mai mulți dintre aceștia, la fete se va impune Iulia Aradi din echipa Războinicilor care va câștiga finala în fața Faimoasei Kiki Constantinescu. La băieți, lupta este strânsă. Mulți îl vedeau favorit pe Mihai Berar din echipa albastră, însă acesta s-a accidentat la genunchi și încă așteapta rezultatul analizelor medicale.

Citeste si: Ce-şi dorea să devină Andreea Zaragiu când era mică? Dezvăluiri, în exclusivitate, ale faimoasei de la “Exatlon”

Costin Gheorghe și Ion Surdu au cele mai mari șanse să câștige trofeul la băieți, consideră fanii emisiunii. Rămâne de văzut dacă așa se va întâmpla. Exatlon este o emisiune plină de surprize, iar până acum finalul a fost mereu unul neașteptat.

Ce s-a întâmplat în ediția de sâmbătă

Seara de sâmbătă a însemnat un nou duel între Războinici și Faimoși pentru hotel. Deși echipa albastră avea avantaj și au condus cu 9-7, în cele din urmă, Faimoșii au fost cei care au câștigat. Andrei Boțoacă și Kiki Constantinescu au adus punctele egalizatoare, care au propulsat echipa la ștafetă. Andreeea Arșine și din nou Andrei Boțoacă versus Gabi Nedelcu și Iulia Aradi a însemnat 10-9 pentru Faimoși.

Citeste si: Cercetătorii avertizează: trecerea la ora de vară omoară oameni! Ce efecte are somnul pierdut

Andrei nu va petrece, însă alături de colegi, ci va rămâne singur în vilă. Și asta pentru că într-o ediție anterioară, când a pierdut două puncte la rând, a luat o blană și a distrus decorul. Organizatorii au decis să-l sancționeze pentru gestul său, așa că acum va plăti consecințele. Colegul său, Costin Gheorhe l-a criticat pentru ieșirea necontrolată și i-a reamintit lui Giubi că la emisiune se uită și copii.

sursa: capital.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Exatlon

Parteneri