”S-a întâmplat totul repede.” Când a stabilit Theo Rose nunta

”S-a întâmplat totul repede.” Când a stabilit Theo Rose nunta
”S-a întâmplat totul repede.” Când a stabilit Theo Rose nunta

Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian, urmează să aibă primul lor copil în doar câteva luni. De asemenea, cei doi au deja în plan să își unească destinele înainte de venirea pe lume a băiețelului lor.

Theo Rose se numără, fără doar și poate, printre cele mai îndrăgite și cunoscute cântărețe de la noi din țară. Tânăra a declarat, în urmă cu puțin timp, că nu are de gând să grăbească lucrurile atunci când vine vorba de nunta, însă, cei doi îndrăgostiți își doresc să facă marele pas înainte ca artista să nască.

Theo Rose, dezvăluiri despre marele pas alături de Anghel Damian

Theo Rose a declarat că ea și Anghel Damian au luat deja în considerare posibilitatea de a face nunta înainte ca fiul lor să apară pe lume. Astfel, întrebată dacă se simte presată de familie despre respectivul subiect, cântăreața a precizat că părinții ei au radiat de fericire în momentul în care au aflat că urmează să apară un nou membru în familia lor.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a spus Theo Rose, în cadrul unei emisiuni.

Citește și: ”Ne gândim pe unde să scoatem cămașa.” Lia Bugnar, replică neașteptată pentru Anghel Damian, după ce bărbatul a făcut declarații despre ea

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Când a stabilit Theo Rose nunta[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, declarații despre cununia civilă

Cu toate că Theo Rose a menționat de nenumărate că nu este o fire superstițioasă, aceasta a spus că ar vrea să aibă loc cununia civilă înainte de nașterea băiețelului ei, pentru ca fiul lor să fie pe numele tatălui. Mai mult decât atât, Theo Rose a declarat că nu are în plan să organizeze o petrecere extravagantă pentru acest eveniment, ci doar să fie căsătoriți și în fața ofițerului de stare civilă.

„Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta. Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc”, a mai spus artista.

Citește și: „Ea le dă viață.” Ce a declarat Anghel Damian despre Lia Bugnar, la câteva luni după separare

Când a stabilit Theo Rose nunta[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul.” Theo Rose, despre nunta cu actualul său iubit, Anghel Damian

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Cristina Șișcanu plănuiește o vacanță în doi? Ce spune prezentatoarea TV despre următoarea călătorie. “Sunt mai multe responsabilități când sunt copiii.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies